Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GS maçı ilk maç 1-1 bitmiş bu maçta 1-1 biter uzatmaya gidebilir hayırlısı artikHAREKETLİ DAKİKALAR BAŞLIYOR GS MAÇI DEVRE OLDUMU DİNLENELİM ARKADAŞLAR YOKLAMA YAPALIM HERKES BURADAMI GÜNCEL LİSTEMİZ
İTİRAZI OLAN ŞİMDİDEN SÖYLESİN
@BMW
@Roncatto
@Vortex
@CaptainJackSparrow
@baskentli
@muhammet99
@EL MATADOR
@Messi06
@erkan154
@Cesaret
@Ozimo
@moses
@mutu55
@asus1995
@eray53
@necati8585
Benim Internet bitebilir gece yenilenecekGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Valla göremiyorum imkan olmadigi icin ama cevirirler ya erken 1 gol ile ama rakip kati takim onu biliyorum skoru korumak icin her seyi yapacaklarGalatasaray napiyor sahada?
Gs kadro çok kötü diagne babel kim ya bakalım hayirlisiValla göremiyorum imkan olmadigi icin ama cevirirler ya erken 1 gol ile ama rakip kati takim onu biliyorum skoru korumak icin her seyi yapacaklar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!