Kaç kaldı bilmiyorum belkide bitmez içerde kalırımO zaman disardasin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaç kaldı bilmiyorum belkide bitmez içerde kalırımO zaman disardasin
Cikarir inşallah baya etkisiz kaldi bayaValla kadroya bakmadim bile Babeli mi oynatmis 11'de? Haydaaa
Tebrikler@DengeBet Destek Sponsorluğunda
Ödüllü Kupon Kazanması Halinde
Takip Edenlerden 7 Kişi 30 TL
Liste: @muhsinovi = 50 TL
TAKİP ŞART
Ekli dosyayı görüntüle 3047
Dayı takipdeyim listeye alırsın demi@DengeBet Destek Sponsorluğunda
Ödüllü Kupon Kazanması Halinde
Takip Edenlerden 7 Kişi 30 TL
Liste: @muhsinovi = 50 TL
TAKİP ŞART
Ekli dosyayı görüntüle 3047
Ya şu Baris Alper Yilmaz daha iyi oynardi ondan cocuk harbi cok iyi anlamiyorum bu hocayi ya ama cikarir bence rotasyon yapilabilecek cok oyuncu var yedek belki cift forvete geçerCikarir inşallah baya etkisiz kaldi baya
Bakim şu gs maçına @muhsinovi kanka maçı izlicem gs ama yazicam 2 sayfada 1 sknti yokAdam mi var kardeşim kadroda yeni gelenler stadda zaten bitmis olu fegholiden medet umacak haldeyiz
geciktiniz hocamDayı takipdeyim listeye alırsın demi
Yani babel nedir abi diagne kim yaaa tamam adam yok olmayabilir fenerde adammi var altyapıdan gelen 16 17 21 yaşındaki çocuklar gol atiyor asist yapıyor lig olsun Avrupa olsunValla kadroya bakmadim bile Babeli mi oynatmis 11'de? Haydaaa
Haklısin geç gördüm beni listeye alırsanız maci hemen 2.5 üst yaparım yani ?geciktiniz hocam
@muhsinovi sor simdi geldimDayı takipdeyim listeye alırsın demi
Ben yoktum yeni geldim?Dayı cevap vermedin takipdeyim listeye alırsın dimi beni
Haklısin geç gördüm beni listeye alırsanız maci hemen 2.5 üst yaparım yani ?
Galatasaray 2 atarsa süper olur diyeceksin o zaman broGs iki yi yerse süper olur not: Gs liyim ?
Geç kaldin dedi bende geç gördüm valla kuruyuz dayı bi güzellik yapda takip edeyim@muhsinovi sor simdi geldim
arkadaşlara haksızlık olur vallahi uzun süredir burdalarDayı cevap vermedin takipdeyim listeye alırsın dimi beni
Haklısin geç gördüm beni listeye alırsanız maci hemen 2.5 üst yaparım yani ?
Bana sormaaaaGeç kaldin dedi bende geç gördüm valla kuruyuz dayı bi güzellik yapda takip edeyim
Tamamdır sorun yok bol kazançlar sizearkadaşlara haksızlık olur vallahi uzun süredir burdalar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!