Dayı tavuk gibi erkenden uyurGecelerin adamı Dayikooo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı tavuk gibi erkenden uyurGecelerin adamı Dayikooo
paraKarmaşık bir durum
cevike ulasan var mi trinidad tobagoya kacti söylentileri var
Aha iyi adamda lafınin üstüne geldi allahtan baska birşey isteseymisim
Canın sağolsun bizde zaten yoktu olmamaya devam ederKusura bakmayın beyler parayı kaybettim
bebegim bugun ki ruyani anlat rahatla onceKusura bakmayın beyler parayı kaybettim
Rüyamda dayı 70 lira borç veriyordu bir buçuk dakikada hepsini kaybediyordum sonra belamı siikiyordubebegim bugun ki ruyani anlat rahatla once
Kusura bakmayın beyler parayı kaybettim
Isteksiz skstn çocuk olmazmis site parayı istemeyerek gönderdi ondan olmuşturMoralim bozuldu MK ya. Çok dağıtırım dedim hepsi gitti
kufur etme yenge varRüyamda dayı 70 lira borç veriyordu bir buçuk dakikada hepsini kaybediyordum sonra belamı siikiyordu
metonun kufuru bile kibar mkeIsteksiz skstn çocuk olmazmis site parayı istemeyerek gönderdi ondan olmuştur
Şaka yaptım ya daha ödeme falan yok ortadaIsteksiz skstn çocuk olmazmis site parayı istemeyerek gönderdi ondan olmuştur
Ahahaahahahhametonun kufuru bile kibar mke
zaten sabahin bu saatinde odemenin gelmesi impasıbılŞaka yaptım ya daha ödeme falan yok ortada
Dün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştimŞaka yaptım ya daha ödeme falan yok ortada
Kimdi oDün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim
meto forumu cingen parkına cevirme mkeDün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim
ozelden no yazsın bi bak bakim kralKimdi o
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!