ben kaçar uykum geldi?Dün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben kaçar uykum geldi?Dün diger tarafta çevik iyi roll yapardı diyen adama bile diğer tarafa gel odemesi gelirse yarısını dagitacakmis belki sende faydalanirsin demiştim
dagitima kalmican mi meto kisir falan takilcazben kaçar uykum geldi?
Tanzanyali diye biriisi belki çakma çevik tirKimdi o
tanzanyaliysa samudur kesin oraya hayranTanzanyali diye biriisi belki çakma çevik tir
Çayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktımdagitima kalmican mi meto kisir falan takilcaz
sen bitmissin metoÇayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktım
kilibiksin diom ??Çayı koymustum hanım kahvaltıyida hazırla diyor selam verdim borçlu çıktım
sabah dayi 70 oglen dayi 70 aksam dayi 70?
kesin?hele parayi alayimBelamı siktin
aleykum selamsa günaydın
As paran var mısa günaydın
yok ? ? ?As paran var mı
hafiz forumlarda yeni takiliyom selam verdim adam a s dedi ben senin anani ***** oospu cocugu demustim aklima o geldi??sa günaydın
Paran yoksa niye foruma giriyorsun kardeşim sabah sabahyok ? ? ?
hahahahhh adam selam vermiş anasına sövmüssün ? ? ?hafiz forumlarda yeni takiliyom selam verdim adam a s dedi ben senin anani ***** oospu cocugu demustim aklima o geldi??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!