Bol sans ilyasimDengeyi bozan kendini bozar abi.
50 frebet
5 kişi 25 listeci 25
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol sans ilyasimDengeyi bozan kendini bozar abi.
50 frebet
5 kişi 25 listeci 25
Yancıllaaaar yalayın çevik abinizi boş adam pardon gel önce senHoşt hoşt yal atın arkadaşa ?
Bol şanslar kurudukta geldik ml tumbeti son 25 tl vardı hentbol 8-14 skor 2.90 oranı görünce 25 oynadım. Maç hep öyle kaldı bi ara depin oranı 10 falan göründü kapandı. Başka yere baktım 26-23 ev kazanmış. Kupon yatti gosyeriyor Siteye bi derdimi anlatamadim gitti. En sonunda küfürü bastım uyeligimi iptal edin dedim.Dengeyi bozan kendini bozar abi.
50 frebet
5 kişi 25 listeci 25
Bugün yatan kaçıncı kupon abi buBol şanslar kurudukta geldik ml tumbeti son 25 tl vardı hentbol 8-14 skor 2.90 oranı görünce 25 oynadım. Maç hep öyle kaldı bi ara depin oranı 10 falan göründü kapandı. Başka yere baktım 26-23 ev kazanmış. Kupon yatti gosyeriyor Siteye bi derdimi anlatamadim gitti. En sonunda küfürü bastım uyeligimi iptal edin dedim.
Bugün yatan kaçıncı kupon abi bu
Oooo altın kedi olmuşsunben niye batırdım neler neler kaçtı
Metin valla seni cozemedim .heptenseni buluyor bu talihsizlikler bir oku ufle kendineBol şanslar kurudukta geldik ml tumbeti son 25 tl vardı hentbol 8-14 skor 2.90 oranı görünce 25 oynadım. Maç hep öyle kaldı bi ara depin oranı 10 falan göründü kapandı. Başka yere baktım 26-23 ev kazanmış. Kupon yatti gosyeriyor Siteye bi derdimi anlatamadim gitti. En sonunda küfürü bastım uyeligimi iptal edin dedim.
Yok la bi 50 vardı 100 yapıp 50 çekip 50 yi batırıp. Geri 50 yatırıp 100 yap 50 çek 50 kaybet geri yatir. 4 kere falan böyle oldu sonunda hepsi gittiMerkez bankası gibi
Forumda hiç gözükmedi bugün zaten kuponlar yatınca sövmeye geliyorMerkez bankası gibi
Kanka bide rol kazanıyor liste 7 kişi sana çıkmıyor muş ?Bugun para alamadik mke ya sen saplarsın @Cevik42
Sana çıkarsa atarsın bana ??Kanka bide rol kazanıyor liste 7 kişi sana çıkmıyor muş ?
Kesin atarım ?Sana çıkarsa atarsın bana ??
aga ne anlatıyon yaBol şanslar kurudukta geldik ml tumbeti son 25 tl vardı hentbol 8-14 skor 2.90 oranı görünce 25 oynadım. Maç hep öyle kaldı bi ara depin oranı 10 falan göründü kapandı. Başka yere baktım 26-23 ev kazanmış. Kupon yatti gosyeriyor Siteye bi derdimi anlatamadim gitti. En sonunda küfürü bastım uyeligimi iptal edin dedim.
Çaresizliğiaga ne anlatıyon ya
BitkinliğiÇaresizliği
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!