Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim arkadaş birine çarptı böyle alkollü falan değil otoyolda yayanin biri karşıya geciyormus düşün oto yolda adam öldü arkadaş içeri girdi 21 gün mü ne yattı çıktı ama arkadaşı gorecen suçu yok ama inan yıllarca vicdan yaptı o yolu kullanmayacaktim keski kullanmasaydim böyle olmazdi diye kendi kendini yedi Allah korusun kimsenin başına gelmesin çok kotuBi çocuğa çarptığını düşün @Lider
O vicdan azabı zaten yatıcağın ceza ne ki maksimum 1 sene yatarsın çıkarsnBenim arkadaş birine çarptı böyle alkollü falan değil otoyolda yayanin biri karşıya geciyormus düşün oto yolda adam öldü arkadaş içeri girdi 21 gün mü ne yattı çıktı ama arkadaşı gorecen suçu yok ama inan yıllarca vicdan yaptı o yolu kullanmayacaktim keski kullanmasaydim böyle olmazdi diye kendi kendini yedi Allah korusun kimsenin başına gelmesin çok kotu
Kimsenin birşey dediği yok dostum alkol sınırı 50 CC dir bilmiyorsan aklinda olsun 1 burada 50cc alkol vardır bir bardak rakida aynı CC eşdeğerdirYA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ
Tamam aslan amca pardon doğru ??YA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ
*** gidersinYA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ
Bünye meselesi kardeşim sadece bünyede değil aslında o günlük piskolojine bağlı olur2 yudumdan fazla aldıysam şerefsizim demek ki bünyeden bünyeye degısıyor yada cıhaz bozuk baska acıklaması yok mk sonuc olarak gote gıren semsıye acılmaz ehlıyet gıttı 1.300 ceza itelendi yapacak bişey yok 6 ay sonra öder alırız artık geri
2ci birada 0.70 0.80 arası cıkıyor yasal promil 0.50YA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ
Ne demek sebep göstermeden durdurma hakları yok polisin bideBana bir ara 2 tane cahil bekçi denk geldi. Arkadaş sürüyordu arabayı ne ehliyet var ne bisey hafiften çakırız belli etmedik ama araba kokuyordu. Dedim durdurma sebebini söyle bana? Sebep belirtmeden durduramazsın hakkın yok polis bile olsan münakaşa yaşadık kardeş dedim ya ekip cagirirsin ben o alkolmetreyi uflerim ardından yarın sabah savcıya çıkarım isminizi veririm yada beni salarsın ne sen beni gördün nede ben seni. Götleri yememişti salmislardi
Yazmış ya artık promil sınırı yokmuş diye ?2ci birada 0.70 0.80 arası cıkıyor yasal promil 0.50
dogru diyon kimse yanlış dediki neye sinirleniyosun
O sinirle dünyaları içtim şimdi roll acacam devam olacakla öleceğe çare yok ?BENCE MATADOR PİLOT OLMUŞ A M K ADAM NASIL İÇTİYSE HALEN AYILAMAMIŞ NE İÇTİĞİNİ DE BİLMİYOR KESİN KAÇAK ALKOL ?
vallahi dostum ben 2011 de alkollü arabada arkadasimi kaybettim on yolcu koltugundaydi ama kafa herkeste güzeldi taksirle ölümden şoför ceza aldı şu anda yanımda ki arkadaşım alkolsüz bir şekilde kaza yayaya çarptı yaya hayatta 750 bin TL lik tazminat davası sürüyor sen o şekilde birine çarpsın yada biri sana çarpsa yara alsa sen haksız çıkarsın o yüzden devamke son biram kaldı roll ac haydiOlan oldu beyler pişmanim ama son pişmanlık bi ske yaramaz 6 ay sıke sıke beklıcem saga sola fazla arabayla gitmicem zaman gececek bişekilde
Yok tabiki sana nedenini açıklamak zorunda resmi bir dilleNe demek sebep göstermeden durdurma hakları yok polisin bide
Bence Google yazsan cevabını orda bile bulursun neyse @BMW nerdesin bakım yedin paralarıYok tabiki sana nedenini açıklamak zorunda resmi bir dille
Para yok huzur var kumar yok stres yok yatıran takım yok küfür eden yokBence Google yazsan cevabını orda bile bulursun neyse @BMW nerdesin bakım yedin paraları
Birazdan yazarsın amg kızlar 24.20 den 24.26 yenildi kayıp bonusu ile 100 çekecektik olmadıPara yok huzur var kumar yok stres yok yatıran takım yok küfür eden yok
Yok la nerde. Sağolsun bi arkadaş gece 21 atmış. Bi o param var.bide venusbet 30 nakit çıkarsa şansımız artık.Birazdan yazarsın amg kızlar 24.20 den 24.26 yenildi kayıp bonusu ile 100 çekecektik olmadı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!