Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet DEVLETE PARA LAZIM BELLİ !

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
YA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bi çocuğa çarptığını düşün @Lider
Benim arkadaş birine çarptı böyle alkollü falan değil otoyolda yayanin biri karşıya geciyormus düşün oto yolda adam öldü arkadaş içeri girdi 21 gün mü ne yattı çıktı ama arkadaşı gorecen suçu yok ama inan yıllarca vicdan yaptı o yolu kullanmayacaktim keski kullanmasaydim böyle olmazdi diye kendi kendini yedi Allah korusun kimsenin başına gelmesin çok kotu

Phrisme

Kayıtlı Üye
Benim arkadaş birine çarptı böyle alkollü falan değil otoyolda yayanin biri karşıya geciyormus düşün oto yolda adam öldü arkadaş içeri girdi 21 gün mü ne yattı çıktı ama arkadaşı gorecen suçu yok ama inan yıllarca vicdan yaptı o yolu kullanmayacaktim keski kullanmasaydim böyle olmazdi diye kendi kendini yedi Allah korusun kimsenin başına gelmesin çok kotu
O vicdan azabı zaten yatıcağın ceza ne ki maksimum 1 sene yatarsın çıkarsn

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
YA A M K HERKES BİŞEY DİYOR KARDEŞİM BUNUN Bİ PROMİL SINIRI VAR 5 AY ÖNCE POLİS ÇEVİRDİ 1 TANE BİRA İÇTİM DEDİM ALKOL METREYİ ÜFLEDİM YOLUMA DEVAM ETTİM NE ANLATIYORSUNUZ
Kimsenin birşey dediği yok dostum alkol sınırı 50 CC dir bilmiyorsan aklinda olsun 1 burada 50cc alkol vardır bir bardak rakida aynı CC eşdeğerdir
Burda bir bira içersin uflersin sende 50cc çıkmayabilir bu bünye meselesi başkası üfler onda 50 CC cikabilir

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 yudumdan fazla aldıysam şerefsizim demek ki bünyeden bünyeye degısıyor yada cıhaz bozuk baska acıklaması yok mk sonuc olarak gote gıren semsıye acılmaz ehlıyet gıttı 1.300 ceza itelendi yapacak bişey yok 6 ay sonra öder alırız artık geri

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 yudumdan fazla aldıysam şerefsizim demek ki bünyeden bünyeye degısıyor yada cıhaz bozuk baska acıklaması yok mk sonuc olarak gote gıren semsıye acılmaz ehlıyet gıttı 1.300 ceza itelendi yapacak bişey yok 6 ay sonra öder alırız artık geri
Bünye meselesi kardeşim sadece bünyede değil aslında o günlük piskolojine bağlı olur
İçki moral bozuk olarak icersin bir iki bardakta kafayı bulursun ama bazende 8 tane içersin halen çakı gibi ayakta olursun tamamen bünye meselesi vücut içki kana karisimi önemli oluyor bazi kişiye etki yapar

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2ci birada 0.70 0.80 arası cıkıyor yasal promil 0.50
dogru diyon kimse yanlış dediki neye sinirleniyosun :D

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bana bir ara 2 tane cahil bekçi denk geldi. Arkadaş sürüyordu arabayı ne ehliyet var ne bisey hafiften çakırız belli etmedik ama araba kokuyordu. Dedim durdurma sebebini söyle bana? Sebep belirtmeden durduramazsın hakkın yok polis bile olsan münakaşa yaşadık kardeş dedim ya ekip cagirirsin ben o alkolmetreyi uflerim ardından yarın sabah savcıya çıkarım isminizi veririm yada beni salarsın ne sen beni gördün nede ben seni. Götleri yememişti salmislardi
Ne demek sebep göstermeden durdurma hakları yok polisin bide :D

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olan oldu beyler pişmanim ama son pişmanlık bi ske yaramaz 6 ay sıke sıke beklıcem saga sola fazla arabayla gitmicem zaman gececek bişekilde

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
BENCE MATADOR PİLOT OLMUŞ A M K ADAM NASIL İÇTİYSE HALEN AYILAMAMIŞ NE İÇTİĞİNİ DE BİLMİYOR KESİN KAÇAK ALKOL ?

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olan oldu beyler pişmanim ama son pişmanlık bi ske yaramaz 6 ay sıke sıke beklıcem saga sola fazla arabayla gitmicem zaman gececek bişekilde
vallahi dostum ben 2011 de alkollü arabada arkadasimi kaybettim on yolcu koltugundaydi ama kafa herkeste güzeldi taksirle ölümden şoför ceza aldı şu anda yanımda ki arkadaşım alkolsüz bir şekilde kaza yayaya çarptı yaya hayatta 750 bin TL lik tazminat davası sürüyor sen o şekilde birine çarpsın yada biri sana çarpsa yara alsa sen haksız çıkarsın o yüzden devamke son biram kaldı roll ac haydi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap