2 yudum bira içmişim daha alkollüsün diye ehliyeti aldılar iyi mi amke göte girdi 1.300 ehliyet de gitti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üfledin mi2 yudum bira içmişim daha alkollüsün diye ehliyeti aldılar iyi mi amke göte girdi 1.300 ehliyet de gitti
Zorla ufledım kanka kavga ettim ama nafileÜfledin mi
İçmeyin şunu be abi ?Zorla ufledım kanka kavga ettim ama nafile
Lan kardas yıllardır ıcıyom ne kafalarla geldım eve yattım bı kere yakalanmadım amke daha kısmet bugünehmişİçmeyin şunu be abi ?
Geçmiş olsun. Zorluk cikarmaktan da yazabilir karakola goturebilirlerdi aman dikkat etZorla ufledım kanka kavga ettim ama nafile
Şans işte. Ordan şunu çevir demiştir pat sana gelmistirLan kardas yıllardır ıcıyom ne kafalarla geldım eve yattım bı kere yakalanmadım amke daha kısmet bugünehmiş
Geçmiş olsun 2015 den kalan aynı ceza vardı amcamin ödememiş daha 4 gün önce aranmada yakalamislar 1480 TL ödedi öyle çıktı yoksa direk içeri alıyorlardı ben ödedim hatta2 yudum bira içmişim daha alkollüsün diye ehliyeti aldılar iyi mi amke göte girdi 1.300 ehliyet de gitti
Kamu spotu ? sen gerçek baysal mısınİcmeyecen kurallara uycan kardeş. Alkollüyken düz yolda yuruyemiyorsun araç mı kullancan bide. Kendini dusunmesen bile başkasının canıni tehlikeye atamazsın!
6 ay sonra ödeyip alacamda ehlıyetı alırken prosedür nasıl ıslıyor bılmıyorum işteGeçmiş olsun 2015 den kalan aynı ceza vardı amcamin ödememiş daha 4 gün önce aranmada yakalamislar 1480 TL ödedi öyle çıktı yoksa direk içeri alıyorlardı ben ödedim hatta
Yani sonuç ödeme yapmaya bilirsin bir kaç sene sonra ancak karşına çıkar ama devlet her türlü alıyor bir iki sene sonra yakalama kararı çıkıyor
Anamın ölüsünü öpim bak birayı açtım 2 yudum aldım cevırmeye yakalandım sarhoş olsam kafam güzel olsa zoruma gıtmezdı zatenBende 1 bira İLE üfledim çıkmıyor *** yalan söyleme bari kaçtane içtin ?
Trafik. Vergi cezan olmayacak temiz kağıdın olmadan alamazsın Bi yudumda aynı 10 birada değişen bişey yok yeni düzenlemede üflemeden işi koparman lazımdı6 ay sonra ödeyip alacamda ehlıyetı alırken prosedür nasıl ıslıyor bılmıyorum işte
Baska borcları ode demezler demı kanka sadece 1300 odeyıp 6 ay sonra oda zaten odemesi alabılırım dırek ehlıyetıTrafik. Vergi cezan olmayacak temiz kağıdın olmadan alamazsın Bi yudumda aynı 10 birada değişen bişey yok yeni düzenlemede üflemeden işi koparman lazımdı
Belli bı promil olması lazım. Oyle bı yudumla olsa oho. Bazı içinde alkol olduğunu bilmediğimiz içecekler de etkilerdiTrafik. Vergi cezan olmayacak temiz kağıdın olmadan alamazsın Bi yudumda aynı 10 birada değişen bişey yok yeni düzenlemede üflemeden işi koparman lazımdı
Ehliyetine yazılmış cezaları ödemeden alamazsın temiz kağıdı götürüosn geriye dönük varsa takip et yapılandırBaska borcları ode demezler demı kanka sadece 1300 odeyıp 6 ay sonra oda zaten odemesi alabılırım dırek ehlıyetı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!