Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet DEVLETE PARA LAZIM BELLİ !

Baysal

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İcmeyecen kurallara uycan kardeş. Alkollüyken düz yolda yuruyemiyorsun araç mı kullancan bide. Kendini dusunmesen bile başkasının canıni tehlikeye atamazsın!

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 yudum bira içmişim daha alkollüsün diye ehliyeti aldılar iyi mi amke göte girdi 1.300 ehliyet de gitti
Geçmiş olsun 2015 den kalan aynı ceza vardı amcamin ödememiş daha 4 gün önce aranmada yakalamislar 1480 TL ödedi öyle çıktı yoksa direk içeri alıyorlardı ben ödedim hatta
Yani sonuç ödeme yapmaya bilirsin bir kaç sene sonra ancak karşına çıkar ama devlet her türlü alıyor bir iki sene sonra yakalama kararı çıkıyor

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Geçmiş olsun 2015 den kalan aynı ceza vardı amcamin ödememiş daha 4 gün önce aranmada yakalamislar 1480 TL ödedi öyle çıktı yoksa direk içeri alıyorlardı ben ödedim hatta
Yani sonuç ödeme yapmaya bilirsin bir kaç sene sonra ancak karşına çıkar ama devlet her türlü alıyor bir iki sene sonra yakalama kararı çıkıyor
6 ay sonra ödeyip alacamda ehlıyetı alırken prosedür nasıl ıslıyor bılmıyorum işte

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bende 1 bira İLE üfledim çıkmıyor *** yalan söyleme bari kaçtane içtin ?

Baysal

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İciyo bide hemen devlete para lazım diyor. İçme kardeş. Durduk yere niye ceza yiyesin

Phrisme

Kayıtlı Üye
6 ay sonra ödeyip alacamda ehlıyetı alırken prosedür nasıl ıslıyor bılmıyorum işte
Trafik. Vergi cezan olmayacak temiz kağıdın olmadan alamazsın Bi yudumda aynı 10 birada değişen bişey yok yeni düzenlemede üflemeden işi koparman lazımdı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Trafik. Vergi cezan olmayacak temiz kağıdın olmadan alamazsın Bi yudumda aynı 10 birada değişen bişey yok yeni düzenlemede üflemeden işi koparman lazımdı
Baska borcları ode demezler demı kanka sadece 1300 odeyıp 6 ay sonra oda zaten odemesi alabılırım dırek ehlıyetı

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Belli bı promil olması lazım. Oyle bı yudumla olsa oho. Bazı içinde alkol olduğunu bilmediğimiz içecekler de etkilerdi

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bana bir ara 2 tane cahil bekçi denk geldi. Arkadaş sürüyordu arabayı ne ehliyet var ne bisey hafiften çakırız belli etmedik ama araba kokuyordu. Dedim durdurma sebebini söyle bana? Sebep belirtmeden durduramazsın hakkın yok polis bile olsan münakaşa yaşadık kardeş dedim ya ekip cagirirsin ben o alkolmetreyi uflerim ardından yarın sabah savcıya çıkarım isminizi veririm yada beni salarsın ne sen beni gördün nede ben seni. Götleri yememişti salmislardi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap