P
PolatAlemdar
Ziyaretçi
Başkalarıda bağlanıyormuş senin parayı sormak içinCanliya daha dediginden sonra baglanmadim sabah 10.30 dedi okey iyi gunler dedim bakalim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Başkalarıda bağlanıyormuş senin parayı sormak içinCanliya daha dediginden sonra baglanmadim sabah 10.30 dedi okey iyi gunler dedim bakalim ?
Aha bunlardir kim olcak ama ip den anlar heralde ya ? bisey olmaz yaBaşkalarıda bağlanıyormuş senin parayı sormak için
Yok artık listedeki 4 kişiden 1 ridirBaşkalarıda bağlanıyormuş senin parayı sormak için
bn olsam ipneliğine ödemem mkebağlanmayın kardeşim canlıya
ben degilim kesin bilgi ??Başkalarıda bağlanıyormuş senin parayı sormak için
Sen sal lazım olurpayfix mi api hg
Yazdim kenarabn olsam ipneliğine ödemem mke
Gene bi yakinda 3 4k ve ustu geliyor cok yakindaSen sal lazım olur
Kanka daha 1 saat önce çektim 15 ?Gene bi yakinda 3 4k ve ustu geliyor cok yakinda
Masallah masallah daha cok insallah ?Kanka daha 1 saat önce çektim 15 ?
sana değil la bağlananlaraYazdim kenara
simdi atayım mı yolsuzumKanka daha 1 saat önce çektim 15 ?
He sildim kenardan simdi ??sana değil la bağlananlara
Yol gosterir simdi sana @WustelerK ?simdi atayım mı yolsuzum
Kanka atta para gelmedi daha yarın akşam salarımsimdi atayım mı yolsuzum
adamm adammm @dodoyazyeter örnek alKanka atta para gelmedi daha yarın akşam salarım
Ulan o seviyelere ben cikiyim bende veriyim lale adamla bizi bir tutuyor @WustelerK bende slam papara ??????adamm adammm @dodoyazyeter örnek al
Kanka sen vurdun bu akşam ?Ulan o seviyelere ben cikiyim bende veriyim lale adamla bizi bir tutuyor @WustelerK bende slam papara ??????
Vurdugum parayi alamamak ne kadar kotu la harbi ilk defa oluyor sabah cekim olsun dedigi cok kotu bisey sanki odemicek gibi hissedion ?Kanka sen vurdun bu akşam ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!