Kanka acele etme vardır bi hayııırrrVurdugum parayi alamamak ne kadar kotu la harbi ilk defa oluyor sabah cekim olsun dedigi cok kotu bisey sanki odemicek gibi hissedion ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka acele etme vardır bi hayııırrrVurdugum parayi alamamak ne kadar kotu la harbi ilk defa oluyor sabah cekim olsun dedigi cok kotu bisey sanki odemicek gibi hissedion ?
Hadi insallah kanka sana bolsans kanka parcala sen ben az film izliyim allaha emanet gorusruz ??Kanka acele etme vardır bi hayııırrr
pardon dodomUlan o seviyelere ben cikiyim bende veriyim lale adamla bizi bir tutuyor @WustelerK bende slam papara ??????
vurgunlardayımTeşekkürler @WustelerK param var bu sefer sağol düşüncen için
Kazancın daim olsunTeşekkürler @WustelerK param var bu sefer sağol düşüncen için
Sellektor yapma
Payfix salıyomTeşekkürler @WustelerK param var bu sefer sağol düşüncen için
No@dodoyazyeter son durum nedir? Ödeme yaptılar mı
Sorun ne dodo
Sponsor da paramiz kaldi dun gece jarobet ilk once payfix de sikinti var dedi sonra betco yu bahane ettiler sonra sabah 10.30 da ilk siizin paraniz gondrrilcek dendi bak simdi de bir yanlislik olmus duzeltilecek bekleyin suan hala bisey demiyorum bekliyorum bakalim nasil bi bok doncek ?Sorun ne dodo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!