Haber var mıDumba kim la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haber var mıDumba kim la
O zaman dumba 2 gol atarsa @mutu55 sıctı ??Şimdi başladı
YokHaber var mı
Hadi insallah sende bizim @eydolu4731 gibi riskleri seviyosunHerkese merhaba arkadaşlar.
Gönlümde ayrı bir yeri olan Artem Dzyuba, bu akşam gol atması hâlinde Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol barajına ulaşan ilk Rus futbolcu olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 4644
Rakip de müsait olunca, minimum 2 gol atar bahsi aldım.
Kazanması hâlinde 3 kişiye 100'er TL güzellik yapalım.
Katılım, Artem Dzyuba'nın olası ilk golünde biter.
#DzyubaGolGolGol
Ekli dosyayı görüntüle 4646
Ben olsam +7 oynardım atalanta maçınaHadi insallah sende bizim @eydolu4731 gibi riskleri seviyosun
Zenıt ın forvetıKim bu duzba hangi takımda oynuo
Şasirdiki hayir ?? biliyorum da bence en fazla 3 5 gol.arasi olurBen olsam +7 oynardım atalanta maçına
3 5 az +7 olacakŞasirdiki hayir ?? biliyorum da bence en fazla 3 5 gol.arasi olur
Manu villa macina oyna +7 ? manu 2 mactir les bu mac patlama yapmasi lazim3 5 az +7 olacak
Bol şanslarHerkese merhaba arkadaşlar.
Gönlümde ayrı bir yeri olan Artem Dzyuba, bu akşam gol atması hâlinde Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol barajına ulaşan ilk Rus futbolcu olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 4644
Rakip de müsait olunca, minimum 2 gol atar bahsi aldım.
Kazanması hâlinde 3 kişiye 100'er TL güzellik yapalım.
Katılım, Artem Dzyuba'nın olası ilk golünde biter.
#DzyubaGolGolGol
Ekli dosyayı görüntüle 4646
Olmaz +7 atalanta eskisi gibi degil3 5 az +7 olacak
Benim veliahtimKim bu duzba hangi takımda oynuo
Aynen öyle dzyuba gol gol gol malmo nün m koy diye yazacaz ??Alim bunun nasil takiplemesi olacak durmadan dzyuba gol gol mu diyecez ??
Dzyuba gol gol golAlim bunun nasil takiplemesi olacak durmadan dzyuba gol gol mu diyecez ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!