valla yok olsa neden patlatmıyıkm ama yakında yapacam yineBi roll Patlat da şenlensin ortalık kral ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla yok olsa neden patlatmıyıkm ama yakında yapacam yineBi roll Patlat da şenlensin ortalık kral ?
Gs geçen 24 korner kullandı Kayseri ye gol atamadı ??Ev 8 korner 1 gol olacak is degil
Ne olmuş dün gece ayrıca sizin cukka dağıtım kısa roller için haberleştiğiniz telegram grubu yok mu vahiy inermiş gibi konuya geliniyor@Admin yokmu bir gece patlamasi dagitim veya roll sansima sokim n zmn uyaniksam bisi yok uyuduktan sonra kıyamet kopuyor dun gece ole olmuş ??
Olm kafan mi güzel yine bak işine mk ayrica herhangi bir grubum yok malmidir nedir mkkk??Ne olmuş dün gece ayrıca sizin cukka dağıtım kısa roller için haberleştiğiniz telegram grubu yok mu vahiy inermiş gibi konuya geliniyor
Seninle görülecek hesabım var muriç bekleOlm kafan mi güzel yine bak işine mk ayrica herhangi bir grubum yok malmidir nedir mkkk??
Göruşelim anam burdan mi reelden mi??Seninle görülecek hesabım var muriç bekle
Msnden abiGöruşelim anam burdan mi reelden mi??
Coluk çocuk ile uğraşıyoruz dertleri ne bir türlü çözemedim ?Msnden abi
Parasızlık abi parasızlık ajlık kötü ??Coluk çocuk ile uğraşıyoruz dertleri ne bir türlü çözemedim ?
Göreceğiz çoluk çocuğu koçumColuk çocuk ile uğraşıyoruz dertleri ne bir türlü çözemedim ?
Olm hersey parami once adam olmayı öğren saygi falan neyse desiTeke kaldı gelirse reelden görüşürüz Ekli dosyayı görüntüle 4822
Dedi adamOlm hersey parami once adam olmayı öğren saygi falan neyse desi
LoseNoldu la bura ?
Aynen bendeSabah sabah 200lük olduk. Bu japonların anasını bacısını sikeyim
Nerde bir çekik gözlü varsaSabah sabah 200lük olduk. Bu japonların anasını bacısını sikeyim
Basketcileri ayri bir oç futbolcuları ayrı bir oçAynen bende
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!