Yalanini?Helal be fener 2.5k temizzz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yalanini?Helal be fener 2.5k temizzz
Tabi hmn olalım 200 tl yeterli mi?
kurtarmazTabi hmn olalım 200 tl yeterli mi?
500alimHelal be fener 2.5k temizzz
Kimseyi inandırmaya gerek var mi ?Yalanini?
Knka Antalya ilk golde 2 kere net kaçırdı dondu atti fener ikinci golde de 3 kere vurdu kacti yine dondu gol oldu mk?Mesela ne oldu, amaan ne olduysa oldu ben etkinlikten kazandım iyi oldu ?
At s s ulaKimseyi inandırmaya gerek var mi ?
Göte giriyordu diyon yani az daha ??Knka Antalya ilk golde 2 kere net kaçırdı dondu atti fener ikinci golde de 3 kere vurdu kacti yine dondu gol oldu mk?
Buldukta cebe girmedi ki iş yerinde pompa patladı aksilik işte napcan birde tam gooool diye sevinirken parmağım kırıldı doktora gitcez yarinyapcagn işi sikm
Aklini skyim?@kadircan4747 @Vortex bi kupon yapmışım direk 900 veriyor miss kuponu atmicam soveceginiz için 1e doğru belli olur??
ne atalım payfix paparaHelal be fener 2.5k temizzz
sana bidaha para yok *** kafayı yemişsin@kadircan4747 @Vortex bi kupon yapmışım direk 900 veriyor miss kuponu atmicam soveceginiz için 1e doğru belli olur??
Aynensana bidaha para yok *** kafayı yemişsin
Tek maç hariç diğerleri efsane gidiyor kanka 4orandan oynadım aynı baremler şuan 1.7 lere düştü ***sana bidaha para yok *** kafayı yemişsin
Senin kafa gitmisTek maç hariç diğerleri efsane gidiyor kanka 4orandan oynadım aynı baremler şuan 1.7 lere düştü ***
Kupon tutarsa 100 tl sal sabah dr gidecem dustum disimi kirdim bide isyerinde yer kaymasi oldu zemine toprak dokecemTek maç hariç diğerleri efsane gidiyor kanka 4orandan oynadım aynı baremler şuan 1.7 lere düştü ***
Arttırıyorum 200Kupon tutarsa 100 tl sal sabah dr gidecem dustum disimi kirdim bide isyerinde yer kaymasi oldu zemine toprak dokecem
100 yeterArttırıyorum 200
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!