Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet El MATADOR Hakkkında (Konu 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
El matador arkadaşımıza perşembe günü saat 20:30 gibi 53₺ para attık borç. (83₺ olarak geri atacaktı) Dedi ertesi gün dönerim mahçup etmem. Dedik eyvallah. Sorun yok. Sonra ödüllü kupon çekilişte çıktı 30 ordan attık. O kendi şansıydı. Onda sorun yok. Ama iş borca gelince ne hikmetse hep bir gecikme.. 48 saati geçti hala gelen giden yok.. bunları yazıyorum paylaşıyorum ki. Eğer borç para cart curt atacaksanız atcağınız kişiyi tanıyın!

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
El matador arkadaşımıza perşembe günü saat 20:30 gibi 53₺ para attık borç. (83₺ olarak geri atacaktı) Dedi ertesi gün dönerim mahçup etmem. Dedik eyvallah. Sorun yok. Sonra ödüllü kupon çekilişte çıktı 30 ordan attık. O kendi şansıydı. Onda sorun yok. Ama iş borca gelince ne hikmetse hep bir gecikme.. 48 saati geçti hala gelen giden yok.. bunları yazıyorum paylaşıyorum ki. Eğer borç para cart curt atacaksanız atcağınız kişiyi tanıyın!
Gelir inşallah

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ah pala ahh iş yerinde ki amcikk ağızlı patron avans verecek iki gündür söz veriyor sallıyor kb bilerek yapmıyorum odicemi biliyorsun
Valla bro sen ne dedin ertesi gün öderim falan filan. Patronla olan ilişkin beni pek alakadar etmiyor. Büyük ihtimal yaptığın kuponlar full terse gitmiş ki gönderemedin

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yinemi geçen de konu acmistin

Einstein

Kayıtlı Üye
Dostum 50 100 tl için kimse kaçmaz muhakkak aksilikler olmuştur bence anlayış göster biraz zaten para alışverişi yapmayın diyoruzda bu yüzden fakat 50 100 tl için insanların kaçacağını düşünmüyorum o kadarda ucuz olmaz kimse muhakkak aksilik olmuştur öder diye düşünüyorum

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostum 50 100 tl için kimse kaçmaz muhakkak aksilikler olmuştur bence anlayış göster biraz zaten para alışverişi yapmayın diyoruzda bu yüzden fakat 50 100 tl için insanların kaçacağını düşünmüyorum o kadarda ucuz olmaz kimse muhakkak aksilik olmuştur öder diye düşünüyorum
Admin uyenize neden cevap vermiyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap