Üstüne bide domalak deseydin1.50 oran maksimum 200 kazanç birde 50 yatırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üstüne bide domalak deseydin1.50 oran maksimum 200 kazanç birde 50 yatırım
Cevrimi spindrmi yaocaz yoksa spor da olurmu1.50 oran maksimum 200 kazanç birde 50 yatırım
Cevrimi spindrmi yaocaz yoksa spor da olurmu1.50 oran maksimum 200 kazanç birde 50 yatırım
Slotta cevrim yok yaniBIG BASS BONANZA OYUNU 25 FREESPIN KURALLARI ( PRAGMATIC PLAT SAĞLAYICI )
1-) Freespin; Pragmatic Play sağlayısında ki, BIG BASS BONANZA oyununda geçerlidir.
2-) Freespin kodu giren tüm üyeler de geçerlidir.
3-) Freespin ile maximum 200 TL kazanç sağlayabilirsiniz.
4-) Çekim yapabilmek için minimum 50 TL yatırım yapmanız gerekiyor.
5-) Yatırmış olduğunuz 50 TL yatırımı herhangi bir lobide 1 katı ( spor'da min. 1.50 orandan ) çevirmeniz gerekmektedir.
6-) Yatırım ile freespin kazancını max. 200 TL olarak çekim yapabilirsiniz, kalan bakiyeniz hesabınızdan silinecektir.
7-) IP çakışması oluşan üyelerin kazançları silinecektir. Her üye, kendi bilgileriyle 1 kere üye olmak zorundadır. Kurallarımız da mevcuttur.
Bonus geçerlilik süresi 3 gündür.
9-) GENEL BONUS KURALLARI GEÇERLİDİR.
Yalnızca tarafınıza sms veya mail ulaştı ise bu promosyondan faydalanabilirsiniz. Promosyon kodu gelen reklam tanıtımın mesajının içersindedir. Profil simgesine tıkladıktan sonra bonuslar kısmından promosyon kodunuzu yazıp faydalanabilirsiniz.
Sporda oluyorCevrimi spindrmi yaocaz yoksa spor da olurmu
Sor knk canliya bana de12tl cikti spora attim oluyomu olmuyosada mk
Oluyor12tl cikti spora attim oluyomu olmuyosada mk
Şansını yiyim ya
Bigger Bass BonanzaKodu aldık Ama oyunda çıkmıyor big bass bonanza da
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!