Kumar güzeldir devamke. Son 3 ayın patlamasını yapıyorum şuan.Son 3-4 gün bende gidiyorum kumar pismanliktir oynamayin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kumar güzeldir devamke. Son 3 ayın patlamasını yapıyorum şuan.Son 3-4 gün bende gidiyorum kumar pismanliktir oynamayin?
Abi payfix papara ıban ne atayim?Kumar güzeldir devamke. Son 3 ayın patlamasını yapıyorum şuan.
Çekmedim ki daha. Sitede duruyor. 4.300. slota giricem şimdi spin satın alıp. Ordan vurursak yine pala kaçar.Abi payfix papara ıban ne atayim?
Dağıtım listesi alındı ? knk 5 lions veya the dog house al 1-2 el açıksa oyun iyi verirÇekmedim ki daha. Sitede duruyor. 4.300. slota giricem şimdi spin satın alıp. Ordan vurursak yine pala kaçar.
The dog house ****** skim. Hiç kazandırmadı bana. Gatese giricem yine. Sekanın slotlarında gates iyi x veriyor. Geçen vurduk bakalım aynısı olursa iyidir.Dağıtım listesi alındı ? knk 5 lions veya the dog house al 1-2 el açıksa oyun iyi verir
Şansın bol olsunThe dog house ****** skim. Hiç kazandırmadı bana. Gatese giricem yine. Sekanın slotlarında gates iyi x veriyor. Geçen vurduk bakalım aynısı olursa iyidir.
Bol şans babayigitÇekmedim ki daha. Sitede duruyor. 4.300. slota giricem şimdi spin satın alıp. Ordan vurursak yine pala kaçar.
Fix atayimmiÇekmedim ki daha. Sitede duruyor. 4.300. slota giricem şimdi spin satın alıp. Ordan vurursak yine pala kaçar.
Battin mi pala?@MANDALİNA bende senin gibi jubile yaptım. Ben gidiyorum beyler herkese bol şans.
Slot pişmanlıktır aga@MANDALİNA bende senin gibi jubile yaptım. Ben gidiyorum beyler herkese bol şans.
Yok lan ne batması thor of megaways mi ne skimse o oyuna girdim. Spin aldım 4 bine. Bi anda 29bin oldu **. Oyunu da bilmiyorum wild falan geldi 2 tane 4-3. 29 bin verdi ** bi anda. Neyse herkese bol şans. Pala kaçarBattin mi pala?
Gel nere kaçyn ???Yok lan ne batması thor of megaways mi ne skimse o oyuna girdim. Spin aldım 4 bine. Bi anda 29bin oldu **. Oyunu da bilmiyorum wild falan geldi 2 tane 4-3. 29 bin verdi ** bi anda. Neyse herkese bol şans. Pala kaçar
Payfiximi al öyle git ?Yok lan ne batması thor of megaways mi ne skimse o oyuna girdim. Spin aldım 4 bine. Bi anda 29bin oldu **. Oyunu da bilmiyorum wild falan geldi 2 tane 4-3. 29 bin verdi ** bi anda. Neyse herkese bol şans. Pala kaçar
Şaka yapamıyorsan tebrikler valla güzel kazanç ?Yok lan ne batması thor of megaways mi ne skimse o oyuna girdim. Spin aldım 4 bine. Bi anda 29bin oldu **. Oyunu da bilmiyorum wild falan geldi 2 tane 4-3. 29 bin verdi ** bi anda. Neyse herkese bol şans. Pala kaçar
Yalan parayla olsa kredi çekip sölicem haYok lan ne batması thor of megaways mi ne skimse o oyuna girdim. Spin aldım 4 bine. Bi anda 29bin oldu **. Oyunu da bilmiyorum wild falan geldi 2 tane 4-3. 29 bin verdi ** bi anda. Neyse herkese bol şans. Pala kaçar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!