washh washh çok iiyiAynen ilk vbette 50 attım ilk turda Ekli dosyayı görüntüle 3724
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
washh washh çok iiyiAynen ilk vbette 50 attım ilk turda Ekli dosyayı görüntüle 3724
Ya sorma ctesi pazar cepten 2000 ekside 1000 yaptik50 ile koymanın tadı da bir başka oluyor ?
Bana soruyonuz da ekleyen ben olsam keşke hemen ekleyiversem etkinlik sonunda ?Admin bey bu julibet ne zaman ekler freebeti kuruduk yav??
Moraller yerinde olsun yeter ki toparlanırYa sorma ctesi pazar cepten 2000 ekside 1000 yaptik
Aynen öyle dustunmu çekiyor içeriMoraller yerinde olsun yeter ki toparlanır
ahh ulen ah ulen hep many olmadıgında güzel maçlar gözümün önüne geliveriyor
He valla abi diyorsun su mac soyle biter der demez atiyolar ya deliresi geliyor adamin sonra eline az ra olsa para geçiyor sonra basiyorsun tak deplasman atıyor yat assa oluyoruz hemen?ahh ulen ah ulen hep many olmadıgında güzel maçlar gözümün önüne geliveriyor
Çok güveniyorsan Yaz sen buraya yine faydalanan olur belkiahh ulen ah ulen hep many olmadıgında güzel maçlar gözümün önüne geliveriyor
Bugün para yoktu bende Real maçına 7+ dediydim başlamadan arkadaşa soledim bas die oda basmadiahh ulen ah ulen hep many olmadıgında güzel maçlar gözümün önüne geliveriyor
Yapma yakarsın hepimiziÇok güveniyorsan Yaz sen buraya yine faydalanan olur belki
agusto basket kızlar 3.çeyrek 2,20 küsür oranı vardı gitti 22-11 aldı 2-3 volyebol düştüm geldi. minnesota ilk çeyregi 9-10 sayıyla alır düşnüyordum 6 küsür ordan o da geldiÇok güveniyorsan Yaz sen buraya yine faydalanan olur belki
maçlar kaçtı be kardeş. şimdi atsan kesin kaybederimMeto atayım dedim sana 25 şimdiye 200 yapardın 50 bana atardın.
Bende ruletendevam kupon yatarsa gelirim herkese bol şansKupon gelir inşallah ben ufaktan uyuyayım beyler. Kendinize iyi bakın kuponu getirin lan mutlaka ?
Forum içerisinde para alışverişi, konu içlerinde maddi talepte bulunmak vb. şeyler yasak beyler unutmayalım. İyi forumlar.
Şu an ne dinliyorsun konusuna lütfen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!