yavaş kankaForum çok mu yavaş benim nette mi soeun var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yavaş kankaForum çok mu yavaş benim nette mi soeun var
dengebet 20 freebetimi diyonVurmussun voleyi ?
Orda katılanin şansı düşük oluyor baskasini düşündüğünden değilKatılanların şansı düşük demek istedin sanırım
Olsun be dost şansı olan alsın
gönül ister 20 kişiye dağıt ?
Katılanların şansı düşük demek istedin sanırım
Olsun be dost şansı olan alsın
gönül ister 20 kişiye dağıt ?
Valla takiliyim öyle dedim ? dengebet freebet çıktı ??dengebet 20 freebetimi diyon
fenerbahçe 1-15 dedik sende voleyi vurmuşsun??Valla takiliyim öyle dedim ? dengebet freebet çıktı ??
Nerden vurmusum ??fenerbahçe 1-15 dedik sende voleyi vurmuşsun??
pardon kanka 31-45 dk demişsin sen ? ** k feneri kırmızı yedi cıldırmalık kırmızıda degil izliyorum macıNerden vurmusum ??
@Rooster tek ben değilim reis bak . Net le alakası yok . Forum ağır kasıyor bazende sorun olmuyor.Forum çok mu yavaş benim nette mi soeun var
fener kazanırsa ara açılıyor izin vermezler.Omuz omuza bile değil pozisyon.Direk atıyor kendini yere.pardon kanka 31-45 dk demişsin sen ? ** k feneri kırmızı yedi cıldırmalık kırmızıda degil izliyorum macı
yedigimiz golde tam altayın eşşekligi bunu 2ci defa yaptı eşşekoğlueşşek topu içeri aldıfener kazanırsa ara açılıyor izin vermezler.Omuz omuza bile değil pozisyon.Direk atıyor kendini yere.
Aynen kanka telefonda sorun yok ama pcde acayip sıkıntı haberiniz olsunMaç bitsin de @Admin bakar
Hayır bende herhangi bir sorun yok hızlı forum şuanAynen kanka telefonda sorun yok ama pcde acayip sıkıntı haberiniz olsun
suan bendede sıkıntı yokHayır bende herhangi bir sorun yok hızlı forum şuan
Mobildende bakıyorum. Masa üstündende herhangi bir sorun gözükmüyor.suan bendede sıkıntı yok
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!