Valla bende sıkıntı yoksa kimsede olmaz?????Mobildende bakıyorum. Masa üstündende herhangi bir sorun gözükmüyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla bende sıkıntı yoksa kimsede olmaz?????Mobildende bakıyorum. Masa üstündende herhangi bir sorun gözükmüyor.
Varmı pekiValla bende sıkıntı yoksa kimsede olmaz?????
Yok ?Varmı peki
10-15 dk önce pc de kasıyorduMobildende bakıyorum. Masa üstündende herhangi bir sorun gözükmüyor.
Şakır şakır işliyorVarmı peki
Benim gelmemi bekliyormuş demekki10-15 dk önce pc de kasıyordu
Reis belki yarım saattir uğraşıyorum .gerçekten sıkıntı var .4 5 dakika iyi oluyor.ama belirli süre sonra illallah ettiriyorBenim gelmemi bekliyormuş demekki
Üsküt kelp inteReis belki yarım saattir uğraşıyorum .gerçekten sıkıntı var .4 5 dakika iyi oluyor.ama belirli süre sonra illallah ettiriyor
Global sorun olabilir. Diğer forumlardada var. Bunun için hızlı sunucuya geçtik. Sanırım global sorun var. TR'deReis belki yarım saattir uğraşıyorum .gerçekten sıkıntı var .4 5 dakika iyi oluyor.ama belirli süre sonra illallah ettiriyor
La benim PC yok evde tel de sorun yaşıyorum ben.Aynen kanka telefonda sorun yok ama pcde acayip sıkıntı haberiniz olsun
Hııııı aynen ondan var doğru dion ?Global sorun olabilir. Diğer forumlardada var. Bunun için hızlı sunucuya geçtik. Sanırım global sorun var. TR'de
Çerezleri sildinmiLa benim PC yok evde tel de sorun yaşıyorum ben.
Yakın zaman da ne yapacaz güneş patlamasi falan diyorlar . İnternet hiç olmayacak diyorlar. Çözüm ariyormusunuz bu mesele için ???Global sorun olabilir. Diğer forumlardada var. Bunun için hızlı sunucuya geçtik. Sanırım global sorun var. TR'de
Çerez olmaz bende gizli sekme den giriyorum ?Çerezleri sildinmi
??? ıphone çöp
Yok la yeğen 400 etti dedi parayı yolla dedim amca ayıp dedi parayı vermedi?????? ıphone çöp
Bol Şans
Güzelim kupon tekten gitti salak Napoli başka zaman 5 atar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!