Boşuna çalışıoz vur kır parçala desek zaten günlük 50 garanti??Kahveyi püskürttüm yemin ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Boşuna çalışıoz vur kır parçala desek zaten günlük 50 garanti??Kahveyi püskürttüm yemin ederim
Ustaa carsamba muayeneye gidicem yemin ederim yol param cikti bu aksam cok guzel denk geldi ya ?Lennn mezarcı gene yevmiye cıktı??
Nöbet kardesim ??Nerdesin
Hayatın beleş ??Ustaa carsamba muayeneye gidicem yemin ederim yol param cikti bu aksam cok guzel denk geldi ya ?
Böyle nöbete can kurban ??Nöbet kardesim ??
Ödül gelmedi hiç haberin olsunHayatın beleş ??
Yok artıkÖdül gelmedi hiç haberin olsun
bana atarsan mea meloneden özel video çektirecem sana@Rooster çabuk at paramı 50 ye 50 alacam.
Hocam sen akıllı da bi adamsın ödülleri benim dağıtmayacağımı anlamış olman gerekirdi.@Rooster çabuk at paramı 50 ye 50 alacam.
Liste alındı ????@Rooster çabuk at paramı 50 ye 50 alacam.
Yol paran burdan sigran burdan dolab erzagi burdannn ooooh mk (saka yapiyom alinma bak )Ustaa carsamba muayeneye gidicem yemin ederim yol param cikti bu aksam cok guzel denk geldi ya ?
Bana çıksaydı iyi olurdu ?Böyle nöbete can kurban ??
Hocam sen akıllı da bi adamsın ödülleri benim dağıtmayacağımı anlamış olman gerekirdi.
Hiç görmedim senden bu ayYok artık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!