Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Erantgil Kasa 100+50 Freebet

asus1995

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ayıp ya bizde adam hesabına alıp kufur etmeden sana acıklama yapıyoz bak etkınlık sahıbıde al demiş niye harakiri yaptın kendine şimdi
Ben harakiri yaomadim etkinlik olur olmaz bugun sende dedin oncekinde sana biswy dedim mi sıkıntı yok yazmadimmi surda eglence icin katiliyoz adam gelmis 20 dkde bi yazdin diyor gecen haftada bina yaptırdılar millet buna laf söyledi

asus1995

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
sövmeden insan gibi açıkla o zaman
Tamam kardesim iyi aksamlar ben bisey demiyoeum bol kazanclar herkese gecende aynisini yaptin cok cok totem yaptikta ne oldu sonradan gelenleri almadin mi sen sonra milelt sana laf konusunca küfür edince engellemedin mi ban yemedun mibidaha bisey yazmıyorum

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben harakiri yaomadim etkinlik olur olmaz bugun sende dedin oncekinde sana biswy dedim mi sıkıntı yok yazmadimmi surda eglence icin katiliyoz adam gelmis 20 dkde bi yazdin diyor gecen haftada bina yaptırdılar millet buna laf söyledi
1 burdaki listeci kural koymus buna herkes uymak zorunda 2 geçen hafta yaşanan cümbüşte bu adamın alakası yok ki etkinlik bile sahte çıktı sagır sultan duydu bunu sen bu sekilde direk kufurle yaklasırsan olmaz ayrıca 20dakkada 3 kupon wonluyo millet biz surekli sapla sokk diye bosuna yazmıyoruz kardesım

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tamam kardesim iyi aksamlar ben bisey demiyoeum bol kazanclar herkese gecende aynisini yaptin cok cok totem yaptikta ne oldu sonradan gelenleri almadin mi sen sonra milelt sana laf konusunca küfür edince engellemedin mi ban yemedun mibidaha bisey yazmıyorum
yolun açık olsun kardeşim tartışma cıkarma

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap