herseyayriyazilir
Kayıtlı Üye
takılmaca kanka bi hafta kral geziniyoz diğer hafta roll kovalıyoz sendenKankam napıyon.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
takılmaca kanka bi hafta kral geziniyoz diğer hafta roll kovalıyoz sendenKankam napıyon.
Bilmiyorum ki cahilim birazCevo bu Rolling freebet 500 yap 250 çek değil dimi
Yaw herkes barut gibi şaka da yapılmıyor sakın olun? ne multisi küfür ettirme bana şimdi önceki forumda da aynı nickleydim
neyin yarısını ?Yarısını alırım
niye gerginsiniz acaba sorabilirmiyim müsaitseniz?? ne multisi küfür ettirme bana şimdi önceki forumda da aynı nickleydim
10knın ? barcelona ms 2 tek maça basan kazanır 10 oranı varneyin yarısını ?
Bol bol şansHayırlı akşamlar
Hedef 650
4 kişi 25 listeci 50 TL
*** mesaj sayısından bahsediyom?10knın ? barcelona ms 2 tek maça basan kazanır 10 oranı var
Baskan Atletico vermez evinde ya bi barcaya10knın ? barcelona ms 2 tek maça basan kazanır 10 oranı var
Heee öyle desene ????*** mesaj sayısından bahsediyom?
MSN ÜÇLÜSÜ SHOW YAPAR KANKA BARÇA 5 atarBaskan Atletico vermez evinde ya bi barcaya
Ne oluyor ki kanka 10k olunca para mi veriyorlar la yoksa?*** mesaj sayısından bahsediyom?
önceden öbür forumda takılanlar biliyo beni usta rahat ol senNikin garip profilin garip valla cozemedim dostum seni onceki nikin neydi senin
takılmaca kanka bi hafta kral geziniyoz diğer hafta roll kovalıyoz senden
evet 1 k para ödülü var yoksa manyakmıyım yazıyım 10 k?Ne oluyor ki kanka 10k olunca para mi veriyorlar la yoksa?
Nikin garip profilin garip valla cozemedim dostum seni onceki nikin neydi senin
Sen oyle diyorsan oyledir .önceden öbür forumda takılanlar biliyo beni usta rahat ol sen
Kral aguero twich yanından hattrick yapcak ikinci yarı. Messi ve neymar şuan uçakta paristen ispanyaya uçuyor. İkinci yarı 1-8 bitecek maçBaskan Atletico vermez evinde ya bi barcaya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!