Sence kimin parmağı olabilir??kısmetsiz kısmetliler ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sence kimin parmağı olabilir??kısmetsiz kısmetliler ?
Şimdi betkoz 1 numara ?Forumda Sponsor kalmadı bune ya dünyanın en iyi sitesi Betcolorsta ayrılmış aramızdan
Orası gezegen klasmanıŞimdi betkoz 1 numara ?
Vardır bi derdi sonucta insan ölümsüz değilCevo Tahhmini ödeme zamanı...Seçenekler:
a) Cukkayi ezdi
b) Cukkanin MKE du
Çeviri Yapmamı istermisinCevo Tahhmini ödeme zamanı...Seçenekler:
a) Cukkayi ezdi
b) Cukkanin MKE du
YessssÇeviri Yapmamı istermisin
Ban yersin batu???Çeviri Yapmamı istermisin
KessYessss
Eski çevirmenimBan yersin batu???
Para yok nasıl oynuyacagim bi arkadastan 100 istedim dönüş yapmadı MK geçen sabah payfiximde 50 vardı. Bi sitede de 25 e 50 küsür veren voleybol kupon baktım maç gidiyor aynı siteye payfixteki 50 yi yatirdim. Maçta nerden geldi tutmasınmi bakiye 104 küsür oldu 4 küsür ü oynadım 100 çekim verdim. Çekim iptal 46 tl çevrim var dediler 4 tane 25 lik kupon yaptım hepside yattıBence tam aksi yogurdu bol koydu ayakta uyutuo seni sirf kumar oynama die???
Kesiyomm bakkk
Hafız bi döt bi *** yanyana gelirse ne olurEski çevirmenim
Japonca ÇeviriCevo Tahhmini ödeme zamanı...Seçenekler:
a) Cukkayi ezdi
b) Cukkanin MKE du
Geçen bı daha voley bahsi alanın....diyodunPara yok nasıl oynuyacagim bi arkadastan 100 istedim dönüş yapmadı MK geçen sabah payfiximde 50 vardı. Bi sitede de 25 e 50 küsür veren voleybol kupon baktım maç gidiyor aynı siteye payfixteki 50 yi yatirdim. Maçta nerden geldi tutmasınmi bakiye 104 küsür oldu 4 küsür ü oynadım 100 çekim verdim. Çekim iptal 46 tl çevrim var dediler 4 tane 25 lik kupon yaptım hepside yattı
Ne anlatıon la??Para yok nasıl oynuyacagim bi arkadastan 100 istedim dönüş yapmadı MK geçen sabah payfiximde 50 vardı. Bi sitede de 25 e 50 küsür veren voleybol kupon baktım maç gidiyor aynı siteye payfixteki 50 yi yatirdim. Maçta nerden geldi tutmasınmi bakiye 104 küsür oldu 4 küsür ü oynadım 100 çekim verdim. Çekim iptal 46 tl çevrim var dediler 4 tane 25 lik kupon yaptım hepside yattı
Buldun mu cevabı samuHafız bi döt bi *** yanyana gelirse ne olur
JaponcasıJaponca Çeviri
Çevik Tahmini Ödeme Seçenekleri
A) Parayı Ezdi
B) Paranın içinden Geçti
Dionki cebi bizi mikti??Japoncası
アジャイルはお金を払わなかった
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!