Cevo gelir . İşi olabilirKanka yok olsa zaten çevodan para bekliyoz 24 saattir 100 sayfa roll takip ettik *** mal gibi bekliyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cevo gelir . İşi olabilirKanka yok olsa zaten çevodan para bekliyoz 24 saattir 100 sayfa roll takip ettik *** mal gibi bekliyoz
Valla gece forum gitti Ben olsam Yerdim parayı O da yemiştirCevo gelir . İşi olabilir
Tam KOLPAÇİNO MKEArabayı değiştirmiş??sonra gene satmış kumara sermaye yapmış sonra gene geri almış???
Ayran fazla kaçmış sanırım???Sabah çay akşam yemeğinde ayran şimdi yine çay
tam kafayı yedi bu aralar?Arabayı değiştirmiş??sonra gene satmış kumara sermaye yapmış sonra gene geri almış???
Gelir looo rahat oluntam kafayı yedi bu aralar?
dayı ben gelcekmi gelmiycekmi diye sorgulamıyom eğer o kadar parayı kaybettiyse piskolojisini düşünemiyorumGelir looo rahat olun
O gelmesze biz gideriz yeti yurdu belli???Gelir looo rahat olun
Vay hain ?Valla gece forum gitti Ben olsam Yerdim parayı O da yemiştir
Video paylaşmış ben hangi elemanım diye sanki sıfatını Bilmiyoz MKEGelir looo rahat olun
@Cevik42 dön gel af çıkaracaz sanaValla gece forum gitti Ben olsam Yerdim parayı O da yemiştir
Sanmam kaybetmez belikide şimdi havaide Porto rikolu mikio??dayı ben gelcekmi gelmiycekmi diye sorgulamıyom eğer o kadar parayı kaybettiyse piskolojisini düşünemiyorum
Hanim ayran çok olsun diye Yogurda fazla su kattı malzemeden çaldı sanırımAyran fazla kaçmış sanırım???
Aga forum sabah 10 da açıldı Adamda haklı ama birine atsa iyi olurduVay hain ?
inşallah öyldir?Sanmam kaybetmez belikide şimdi havaide Porto rikolu mikio??
Bence tam aksi yogurdu bol koydu ayakta uyutuo seni sirf kumar oynama die???Hanim ayran çok olsun diye Yogurda fazla su kattı malzemeden çaldı sanırım
Forum da tam çekiliş yapıldı kapandı şaka gibi ?Aga forum sabah 10 da açıldı Adamda haklı ama birine atsa iyi olurdu
kısmetsiz kısmetliler ?Forum da tam çekiliş yapıldı kapandı şaka gibi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!