52 dk sonra gelip mesaj atıyorsun takip eden adam keriz miSoru işareti atma en gıcık olduğum şey ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
52 dk sonra gelip mesaj atıyorsun takip eden adam keriz miSoru işareti atma en gıcık olduğum şey ya
tebrikler kazancin daim olsunBeyler çekim verdim dağıtımı vortex yapacak
İyi sendenBerlin naber
İyi kanka aynı ne olsunİyi senden
Çekilişi kim yapsınBeyler çekim verdim dağıtımı vortex yapacak
Kesene bereket olsun dostumBeyler çekim verdim dağıtımı vortex yapacak
Ya ciddi değilim zaten be kardeşim Bi sakin ol relax kasma kendini bu kadar hasta olursun52 dk sonra gelip mesaj atıyorsun takip eden adam keriz mi
Kusura bakma ciddi sandım tekrardan kusura bakmaYa ciddi değilim zaten be kardeşim Bi sakin ol relax kasma kendini bu kadar hasta olursun
Asker kardasıma sıkın parasını askere para helaldir ?Kusura bakma ciddi sandım tekrardan kusura bakma
Kardeşim listeyi gönder cekeyimKesene bereket olsun dostum
Ahmetisikli0996Kardeşim listeyi gönder cekeyim
Hadi bakalim şimdiden herkese bol şans erantgil 27 atabilirmisin kesinti yapar falan insanlar kullanabilsin diye diyorumKardeşim listeyi gönder cekeyim
Eyvallah dostum rolling sahibini diger forumlardan tanırim vermesede olurAsker kardasıma sıkın parasını askere para helaldir ?
Eline 100 tl geçse roll yapıyon çok kral adamsın vesselam İstersen sana özelden muamele yapabilirim ücreti mukabilindeKardeşim listeyi gönder cekeyim
Muamelen iyi yani ??Eline 100 tl geçse roll yapıyon çok kral adamsın vesselam İstersen sana özelden muamele yapabilirim ücreti mukabilinde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!