Aynen6 kere
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen6 kere
Çekiliş linkinin son sayısını geri düşerek değişin@erantgil 2-3 Kez çektiğini iddaa edenlere cevap vermek istermisin
Iddaa degilki@erantgil 2-3 Kez çektiğini iddaa edenlere cevap vermek istermisin
Kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum ?@erantgil 2-3 Kez çektiğini iddaa edenlere cevap vermek istermisin
Kanka keşke 1 kere çekseydin
Bak bunu bilmiyodum neden böyle bişey yaptın @erantgilÇekiliş linkinin son sayısını geri düşerek değişin
Kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum
Adamsın iyi yapmışsın.Kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum ?
nerden belli , şakamı yapiyorsun6 kere
Çekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle! ilk çekiliş bu 36 ya kadar yazın deneyin
Kimseyi ilgilendirmez olmaz şimdi eran seni severim Bak ama yaptığın çok yanlış Adamlar burda kaç saat roll takip ediyo Sen adamların hakkına giriyosun Yanlış bi hareketKimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum ?
Nasıl yapalım ahmet sen nasıl yapiyosun aa pardon sen hiç yapmadınBeyler bu sekilde roll yapilcaksa yapmayın
Ne beklıyodun olum cevo demıstır matadora verme eranda bılenmıstır vsvs malesef adalet arama roll acıp dagıtıma baslayınca mıllet senı tanrı gıbı goruyor bızzat yasadım ?Çekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle! ilk çekiliş bu 36 ya kadar yazın deneyin
Kardeş roll yapcak param olsa yaparim zaten anladinNasıl yapalım ahmet sen nasıl yapiyosun aa pardon sen hiç yapmadın
SlmKimseyi ilgilendirmez olmaz şimdi eran seni severim Bak ama yaptığın çok yanlış Adamlar burda kaç saat roll takip ediyo Sen adamların hakkına giriyosun Yanlış bi hareket
Yarrmm adamın ne gunaıhı var ystune gıdıyonuz roll takıp edıyor cekılıs hılelı bılmem ne suclu ahmetmı oluyo sımdı amke ?Nasıl yapalım ahmet sen nasıl yapiyosun aa pardon sen hiç yapmadın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!