yok 15Gitti 5k ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok 15Gitti 5k ?
@Adminsorunumun çözülmesini geçtim 1250 tl borç bile verilmiyor. Gece 12 den sonra çekip geri verecektm. Bundan sonra başka yerdeyim. Diğer yerde kaç yıldır sorun yaşamadım valla kurala göre oyna hoplatiriz onları alırız deniliyordu hani nerde.
o dogru tamam ama kimse 1250 tl borc veremez kimsede yokki
zor birazHepsi olmasada zararın bi kısmı karşılanması gerekiyordu
Heralde admin den istedi ben çözemedim.o dogru tamam ama kimse 1250 tl borc veremez kimsede yokki
rol mol yok la
Yoksa 4x25 rollle gelip 1200 borç istemek ne biliyim ?Heralde admin den istedi ben çözemedim.
Forum sahibinden bahsettim , yarın bi gün senin veya benimde parm kalsa bi bardak su icicez demekkio dogru tamam ama kimse 1250 tl borc veremez kimsede yokki
babus siteler yasal degilki hak aransin git vermem dedimi ne yapabilisin benimde basima geldi sustum sineye cektim keza wortrkste yasadi o sorunuHeralde admin den istedi ben çözemedim.
Cevo En iyisi Sen bi forum aç orda takilalimsorunumun çözülmesini geçtim 1250 tl borç bile verilmiyor. Gece 12 den sonra çekip geri verecektm. Bundan sonra başka yerdeyim. Diğer yerde kaç yıldır sorun yaşamadım valla kurala göre oyna hoplatiriz onları alırız deniliyordu hani nerde.
senin paran geldimi gelmedi ne yapabildinForum sahibinden bahsettim , yarın bi gün senin veya benimde parm kalsa bi bardak su icicez demekki
Ben yaşamadım dayı yasaydim da aynen bi bardak su içerdim.babus siteler yasal degilki hak aransin git vermem dedimi ne yapabilisin benimde basima geldi sustum sineye cektim keza wortrkste yasadi o sorunu
işte bi bardak su içtim o foruma ve adminlerinede 2 bin liralık küfür ettim banlandım geldim burayasenin paran geldimi gelmedi ne yapabildin
soğuk susenin paran geldimi gelmedi ne yapabildin
kimse bise yapamaz tamamen sitenin keyfine bagliBen yaşamadım dayı yasaydim da aynen bi bardak su içerdim.
anladin demek istedigimi?soğuk su
ama burda verilen. i garanti vardı kurallara göre oynayın paranızı alamıycagımız site yok ..kimse bise yapamaz tamamen sitenin keyfine bagli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!