Aynen öyle ordan buraya geldim burdan oraya geldim bu sitelerin taaaa. Karısını skem.kimse bise yapamaz tamamen sitenin keyfine bagli
Ama suda bir gerçek ne kadar dönersen dön kıçın hep arkadadır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen öyle ordan buraya geldim burdan oraya geldim bu sitelerin taaaa. Karısını skem.kimse bise yapamaz tamamen sitenin keyfine bagli
bak siteler en ufak bi acik pesindedir ve buldjlarmi afetmez degil forum tum turkiye ustune gitse nafileama burda verilen. i garanti vardı kurallara göre oynayın paranızı alamıycagımız site yok ..
O zaman sponsor falan hikaye dayı zaten ben farkındayım da olmayanlar varkimse bise yapamaz tamamen sitenin keyfine bagli
ilyasın hatası yoktu amabak siteler en ufak bi acik pesindedir ve buldjlarmi afetmez degil forum tum turkiye ustune gitse nafile
Kardeş biz senin gibi yüksek çekimler yapamadigiz için sitelerden limit yemiyoruz sen çoğu siteden limit yiyince normal olarak başka sitelere de kayabiliyorsun. MK siteleri limit koymasa böyle sitelerden oynamazdin belkidesorunumun çözülmesini geçtim 1250 tl borç bile verilmiyor. Gece 12 den sonra çekip geri verecektm. Bundan sonra başka yerdeyim. Diğer yerde kaç yıldır sorun yaşamadım valla kurala göre oyna hoplatiriz onları alırız deniliyordu hani nerde.
dogrudur ama borc parayi yanlis yerde arioüzüldüm ilyasa elimde olsa versem işini çözse ama terso zamanda geldi 25 inde gelse köpegi olsun para vardı
oda farkında ama borcunu ödemeye çalışıyor napsındogrudur ama borc parayi yanlis yerde ario
sırf sponsor forum kazansın dedik hata ettikKardeş biz senin gibi yüksek çekimler yapamadigiz için sitelerden limit yemiyoruz sen çoğu siteden limit yiyince normal olarak başka sitelere de kayabiliyorsun. MK siteleri limit koymasa böyle sitelerden oynamazdin belkide
bura yeri degik oda farkinda ama allah zorda birakmasinoda farkında ama borcunu ödemeye çalışıyor napsın
ilyasın hatası yoktu ama
Bana gelen yok dahabu arada dagitim ne oldu @EL MATADOR parayi yedimi yoksa umarim ole bi hata yapmaz
Dayı para bana lazım tozol dayıcım benım hahahah ?????bu arada dagitim ne oldu @EL MATADOR parayi yedimi yoksa umarim ole bi hata yapmaz
Ben de sigara alicam bi gelseydibu arada dagitim ne oldu @EL MATADOR parayi yedimi yoksa umarim ole bi hata yapmaz
Ya kardesim gel sana sponsor olduğu forumlarısırf sponsor forum kazansın dedik hata ettik
yok yok ne yapalim keyfi bilir nasilsa parasi bitexek?Bana gelen yok daha
Ya burdaki admin de kötü değil aslında sponsor oluyordu illa burdaki sitelerden oyna demiyordu. Ben kendim başka yerden oynamam ayıp olur diye betpuandan üyelik açıp oynamistimsırf sponsor forum kazansın dedik hata ettik
adanaya attım paralarıBen de sigara alicam bi gelseydi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!