Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen dost ?uyku geldi heralde reis yoksa bırakmazdın sen açılmısken
2 kere kasa at abey yeminle bende aynı dusuncedeyımbu 25 çdül gelıcek papara kesıcek kalan parayı nasıl 100 yaparım yarın kardeşimi gezmeye goturem
abı atakta ıstee şans yokkı2 kere kasa at abey yeminle bende aynı dusuncedeyım
cok sanssızım diyosan atma hesabında kalsın yarın bi işini görürsünabı atakta ıstee şans yokkı
zaten kral kalbımden oyle gecıordu sımdıde azdan az napalımcok sanssızım diyosan atma hesabında kalsın yarın bi işini görürsün
tamam kralDostlar bekliyorm hala
Atmazsan bişe olmaz at rulette 2dk 100 olur,zaten kral kalbımden oyle gecıordu sımdıde azdan az napalım
vala kral ben atmayım olmaz ondanda oluruzAtmazsan bişe olmaz at rulette 2dk 100 olur,
Benim ödülü atma usta ozmanAtmazsan bişe olmaz at rulette 2dk 100 olur,
2 defa denk tahmin et şansın varsa 100 olurvala kral ben atmayım olmaz ondanda oluruz
la dur adama yat diyoz sen roulet diyonBenim ödülü atma usta ozman
At rulete 100 yap bana at
ya kırmızı ya sıyahhh gıder yeşil 0 a gırer2 defa denk tahmin et şansın varsa 100 olur
Olmaz senin şansına olcak oBenim ödülü atma usta ozman
At rulete 100 yap bana at
Ay pardon ağzımdan kaçtı sory hadi yat @erantgilla dur adama yat diyoz sen roulet diyon
krupiyerin ağzına girer seker ** oyle sans var bendeya kırmızı ya sıyahhh gıder yeşil 0 a gırer
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!