Ben anlamam usta tek baş çift başOlmaz senin şansına olcak o
2 kere renk yada tek çift baş 100 oldu bile
Dimi @muhsinovi Senegal Uganda maganda basket bizim işimiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben anlamam usta tek baş çift başOlmaz senin şansına olcak o
bendedeeeeeeekrupiyerin ağzına girer seker ** oyle sans var bende
13 gün boyunca hergün iki kere kırmızıya basıp 100 çektim çıktım çok hoş bi durumdu kendimi yevmiyeli işci gibi hissediyodumOlmaz senin şansına olcak o
Tebrikler dostumGeldi para payfixe bankaya çektim bekliyom
Ordan Papara
Katılıyorum bugün 1 verdi 5 aldıroulet pişmanlıktır evini arabasını seven adını bile ağzına almasın
Teşekkürler dostTebrikler dostum
Boş işlerle uğraşma kardeşim ?gece şekerimmm sigara paramı bu site veriyor valla
Ekli dosyayı görüntüle 3099
Ula ben 20x i anca topluyom nasil 1400 x yaptin lagece şekerimmm sigara paramı bu site veriyor valla
Ekli dosyayı görüntüle 3099
kanka gecen haftada yakaladım 2 tanesi ayrıca kıl payı kaçtı sürekli giriyom bilet falan topluyom ben bide sen giriyonmu biletli turnuvalaraUla ben 20x i anca topluyom nasil 1400 x yaptin la
4.5 ust olmuss maca bak be
degisik lig valla
Kanka bir saat denedim ** yok hic bir sekilde listeye gireemdim bende bosverdiydim en sonunda cozemedim ki sistemi benkanka gecen haftada yakaladım 2 tanesi ayrıca kıl payı kaçtı sürekli giriyom bilet falan topluyom ben bide sen giriyonmu biletli turnuvalara
Çok karışık yaKanka bir saat denedim ** yok hic bir sekilde listeye gireemdim bende bosverdiydim en sonunda cozemedim ki sistemi ben
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!