Zaten takip eden 3 kisi var mke@EhleenN takipte yoksun dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zaten takip eden 3 kisi var mke@EhleenN takipte yoksun dostum
sıkıntı yok begenmiyosa gitsin listeye fazla kişi eklenmedi adamın işi cıktı onun yerine moses eklendi bişey yok bunda @erantgil sıkıntı varmı kanka
Kardeşim bak emin ol fatihi senden çok severim ama adil olmaz?sıkıntı yok begenmiyosa gitsin listeye fazla kişi eklenmedi adamın işi cıktı onun yerine moses eklendi bişey yok bunda @erantgil sıkıntı varmı kanka
Kardeşim ya takip et yada etmiyorum de cik milletin hakkına girmeyelim lütfen
ehlen bi 4 yazmış bi kuru yazmış bütün roll onuda çıkar kanka adil değilKardeşim bak emin ol fatihi senden çok severim ama adil olmaz?
Buda doğruehlen bi 4 yazmış bi kuru yazmış bütün roll onuda çıkar kanka adil değil
Adliye sarayı oldu rolll amke ?ehlen bi 4 yazmış bi kuru yazmış bütün roll onuda çıkar kanka adil değil
en sen o??Roll basindan beri devamli yazan 3 kisi var zaten isimleri belli
Dayı sen en 1.sıradasın zatenB
en sen o??
Ya bosver kanka herkese bol sans rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın uzamasın fazla ayıp roll sahibine .ehlen bi 4 yazmış bi kuru yazmış bütün roll onuda çıkar kanka adil değil
Saçmasıkıntı yok begenmiyosa gitsin listeye fazla kişi eklenmedi adamın işi cıktı onun yerine moses eklendi bişey yok bunda @erantgil sıkıntı varmı kanka
noldu midyeler erkenmi bitti
Gene yokum ??Palantis38
Palaa
Serme21
Vortex
El matador
Güncel liste
REZZZZ@James Kanka sen ne zaman roll yapçan Be ömrü hayatımda şahit olamadım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!