Şu an perisa n ediyoruz mıhsin ?? ev gitti arabayı da ikinci sete atam bariMillilerimiz bugün ABD yi perişan edecekler maç 15:45de TRT spor da canlı olacak.
yatırım tavsiyesi değildir ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu an perisa n ediyoruz mıhsin ?? ev gitti arabayı da ikinci sete atam bariMillilerimiz bugün ABD yi perişan edecekler maç 15:45de TRT spor da canlı olacak.
yatırım tavsiyesi değildir ??
Sende mi ??
MK iddiasını yıllardır oynayacagimiza evimizde arabamizda olabilir di satmamiza da gerek kalmazdiŞu an perisa n ediyoruz mıhsin ?? ev gitti arabayı da ikinci sete atam bari
Valla Papara da varmı yokmu bilmiyorum girişte yapamıyorum telefondanSelamın aleyküm beyler bir 70 kurus atabilecek varmi aranizda babayigit
Eyvallah abiiValla Papara da varmı yokmu bilmiyorum girişte yapamıyorum telefondan
Kanka rol yapacaktık nejdet 11 de gelecek demişti ama yok kaybettiysen söyle nejdet normal karşılarız@necdet35 hani 10 kişi 25 dağıtım hani 50 tl sponsor roll ah Necdet vah necdet
Çekimi gelmedi mi acaba sağolsun bana 21 attı gece. Sabaha kadar ufak ufak takıldım 80 yaptım bi 100 yapıp cekemedim aklımı mikim@necdet35 hani 10 kişi 25 dağıtım hani 50 tl sponsor roll ah Necdet vah necdet
Amaaannn dayı sponsor olur şimdi dayıdan başkası yalanKanka rol yapacaktık nejdet 11 de gelecek demişti ama yok kaybettiysen söyle nejdet normal karşılarız
Ağ 100 cekecektim sabırsızlık ediyorum beklemeyi bilmiyorum 25 e 50 veren kuponu 21 e bozup başka maça basiyorum yatıyorum. Bozdugum maç geliyor bozmasam beklesem kasam 100 oluyordu çekim yapacak ken zar zor yaptığım hesaptaki 50 de gittiAmaaannn dayı sponsor olur şimdi dayıdan başkası yalan
Emin ol aynısını bende yaşıyorumAğ 100 cekecektim sabırsızlık ediyorum beklemeyi bilmiyorum 25 e 50 veren kuponu 21 e bozup başka maça basiyorum yatıyorum. Bozdugum maç geliyor bozmasam beklesem kasam 100 oluyordu çekim yapacak ken zar zor yaptığım hesaptaki 50 de gitti
Şans tan olmasın Çin de çokta iyi oyuncular yokki zatenLa bunlar çini nasıl yendi olum
3-6 iken @t3rsoo ya dedim amerika seti alır a bas umarım basmistirLa bunlar çini nasıl yendi olum
La bunlar çini nasıl yendi olum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!