Abi sen maçı izlesen kızlar savaşıyor Bi açılsalar set vermezler allahima3-6 iken @t3rsoo ya dedim amerika seti alır a bas umarım basmistir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi sen maçı izlesen kızlar savaşıyor Bi açılsalar set vermezler allahima3-6 iken @t3rsoo ya dedim amerika seti alır a bas umarım basmistir
Savasiyorlar da Rakip sağlam be kardeş. Bizimkiler takım olsa 3-6 dan seti alırlar diAbi sen maçı izlesen kızlar savaşıyor Bi açılsalar set vermezler allahima
Terbiyesizzz bak gör 3 2 bizde hahahahhahaaAmarerika zayıf rakibine acimiyor
Hahahha kanka bizim ülkede hersey çok sisiriliyor sonrada balon patlıyorTerbiyesizzz bak gör 3 2 bizde hahahahhahaa
Voleybolda iyiyiz bu maç sürpriz gelir diye düşünüyordum hayırlısı bu seti alırlarsa saat tersine dönebilir umut sıfırHahahha kanka bizim ülkede hersey çok sisiriliyor sonrada balon patlıyor
Gameofbet kodKrallarKadarKazan856
Ben 44.5 ust verdim zorla geldiVoleybolda iyiyiz bu maç sürpriz gelir diye düşünüyordum hayırlısı bu seti alırlarsa saat tersine dönebilir umut sıfır
Ha paran var yaniBen 44.5 ust verdim zorla geldi
Bitmiş ***Gameofbet kod
Burdan da vermezler seti heralde **Skoru koruyun artık
He la ** daha yeni nasil verdi sayıyıHakemin top taşıma anlayışı çok garip
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!