Aynen bende fark ettim özellikle ona baktım ?@Cesaret sen ben atalayben e çıkmış meritslot
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen bende fark ettim özellikle ona baktım ?@Cesaret sen ben atalayben e çıkmış meritslot
Geldim konuyu acıyorum @Rooster@EL MATADOR bu sefer cidden oyacam seni
Ne konusuGeldim konuyu acıyorum @Rooster
Zahmet oldu ***Geldim konuyu acıyorum @Rooster
Benim düşündüğüm seymi oldu sabah sana sallmasindan vurgun yaptığını düşünmüş tümZahmet oldu ***
Tokatcı borcunu odermı laBenim düşündüğüm seymi oldu sabah sana sallmasindan vurgun yaptığını düşünmüş tüm
Dayı nelerle ugrasıyom bı bılsen ah dusa gırdım cıktım ayagım kaydı dustum kafamı yardım arabanın lastıgı patladı gelmedeb önce telefonu dusurdum ekranı paramparça var bi cenabetlık amkeZahmet oldu ***
Ne borcu dayı yeğen arasında borc olurmu ??Tokatcı borcunu odermı la
senin gusul eksik olmus serkosDayı nelerle ugrasıyom bı bılsen ah dusa gırdım cıktım ayagım kaydı dustum kafamı yardım arabanın lastıgı patladı gelmedeb önce telefonu dusurdum ekranı paramparça var bi cenabetlık amke
Ulen yalanda bile ciğir actın bide kamyon gecti üstümden de tam olsun ***Dayı nelerle ugrasıyom bı bılsen ah dusa gırdım cıktım ayagım kaydı dustum kafamı yardım arabanın lastıgı patladı gelmedeb önce telefonu dusurdum ekranı paramparça var bi cenabetlık amke
Yalan len hepsi?senin gusul eksik olmus serkos
Geçmiş olsunDayı nelerle ugrasıyom bı bılsen ah dusa gırdım cıktım ayagım kaydı dustum kafamı yardım arabanın lastıgı patladı gelmedeb önce telefonu dusurdum ekranı paramparça var bi cenabetlık amke
ben dayim dogum yapti der diye bekliyodumYalan len hepsi?
Eyv krdesımGeçmiş olsun
La inanma?Geçmiş olsun
Tokatcı borcunu odermı la
Kahveyi döktüm ***??ben dayim dogum yapti der diye bekliyodum
gitti kucuk dayiko ?Kahveyi döktüm ***??
Yerinde ?gitti kucuk dayiko ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!