dogrudur dayi emme ve lakin yine suc sende taaaaaaaaa obur yerden belli sana derim de iste kucccuguz diye dinlemen beniListe cıkarsam agzın acık kalır ersan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dogrudur dayi emme ve lakin yine suc sende taaaaaaaaa obur yerden belli sana derim de iste kucccuguz diye dinlemen beniListe cıkarsam agzın acık kalır ersan
etliye zam gelmis mkeDayı 400 lazım acil
İban atDayı 400 lazım acil
Zike yani?etliye zam gelmis mke
obur yerde rol parasini carpan gencin adi neydiZike yani?
Muhammet furkanobur yerde rol parasini carpan gencin adi neydi
Teli var bendeobur yerde rol parasini carpan gencin adi neydi
Teli var bendeobur yerde rol parasini carpan gencin adi neydi
muhaömet FurkanNishtwish01 orospu cocunu mu dion
bide dayinin vardi dolandircisi rol actirdi kazandi carpti gitti mkeNishtwish01 orospu cocunu mu dion
Ha kimdi o cidden ??bide dayinin vardi dolandircisi rol actirdi kazandi carpti gitti mke
gunduz telde konustuk o heriften uzak dur para verme dedim aksamina 130 vermis 600 kazanmislar rolde hepsini alip gitmis @Cevik42 duy duy kralinogluHa kimdi o cidden ??
Yarına 100tl aciğim var bulamadım ***bide dayinin vardi dolandircisi rol actirdi kazandi carpti gitti mke
Benden bi zik olmaz??gunduz telde konustuk o heriften uzak dur para verme dedim aksamina 130 vermis 600 kazanmislar rolde hepsini alip gitmis @Cevik42 duy duy kralinoglu
bizde uc kurus cekek diye kivraniyok çarşambaya cok var mkeYarına 100tl aciğim var bulamadım ***
Valla acığım varbizde uc kurus cekek diye kivraniyok çarşambaya cok var mke
Bana yolla carsamba 250100 e iyi bonus veren yer var mı
dayibet100 e iyi bonus veren yer var mı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!