Hakemler maç a el atmışAh o Ajax aklımdan çıkmıyor ?? mk çocukları 375 ten etti beni ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hakemler maç a el atmışAh o Ajax aklımdan çıkmıyor ?? mk çocukları 375 ten etti beni ??
Kısmet değilmişHakemler maç a el atmış
Kısmet değilmiş
YuhhAynen nasip Te yoksa olmuyor geçen gün son çeyrek 18 farktan yenildi benim takım
Vermez o?@eydolu4731 çekim için destek çıkar mısın
Eyvallah menajer beyVermez o?
Akşama kadar sabret akşam para gelecek gelirse söz veririm@eydolu4731 çekim için destek çıkar mısın
Dembele 2???Akşama kadar sabret akşam para gelecek gelirse söz veririm
Tamam gardaş eyvallah. İnan dün o ajax oççç gönülden takip ettim ve 2.2 olunca nasıl sevindim anlatamam abim dedi büyük vurdun galiba? yok bi arkadaşın son maçı bu golü bekliyordu ondan sevindim felan ama sonradan iptal kan doğradı sevince?Akşama kadar sabret akşam para gelecek gelirse söz veririm
Dün Ajax gelseydi ödül atacaktım sanaTamam gardaş eyvallah. İnan dün o ajax oççç gönülden takip ettim ve 2.2 olunca nasıl sevindim anlatamam abim dedi büyük vurdun galiba? yok bi arkadaşın son maçı bu golü bekliyordu ondan sevindim felan ama sonradan iptal kan doğradı sevince?
Muhsin papara at demedin amaLan 9 maç ha Muhsin 9 maçtan 4 tanesi kalınca konuyu açtım ??
Etiket yaptım gelmedin ??Muhsin papara at demedin ama
Tü sıfatına?Etiket yaptım gelmedin ??
Öyle demekEtiket yaptım gelmedin ??
İnne bu inne???Öyle demek
Konuş lan???Bak son şansın Bi küserim tam. Küserim ? benim telefon allahina kavuştu ne etiektinden bahsediyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!