Öyle değil la akşam di rol açtığım daÖyle demek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle değil la akşam di rol açtığım daÖyle demek
Akşamı bekle ödülün gonderilecekBak son şansın Bi küserim tam. Küserim ? benim telefon allahina kavuştu ne etiektinden bahsediyon
Bak makara yapiyo halaÖyle değil la akşam di rol açtığım da
?????Akşamı bekle ödülün gonderilecek
La yalannnnnnnnn?Helalll ali baskan
İnanma????Adamdan zorla ödül aldık mk
Yok ulan ne zoru şu an yok .gelir gelmez yollarım. Sadece sana özel ödül ??Adamdan zorla ödül aldık mk
Bugün olmasa yarın kesin dimi???Yok ulan ne zoru şu an yok .gelir gelmez yollarım. Sadece sana özel ödül ??
Ayip ayıp yaşından başından utan ne demek yalaaaaaa ????La yalannnnnnnnn?
Allah bilir ??Bugün olmasa yarın kesin dimi???
Ağra fi goollllikkk????????Gollllllll gol gol gol gol ???
Ağra fi goollllikkk????????
Ludogorets maçı 6.5 üst olursa ödül dagitacakmis dayı ona güldüm ?? sen de gülTercüme yapinda bizde Gülelim
Buna kicimla Gülelim dayı roll dağıtım zor ihtimalLudogorets maçı 6.5 üst olursa ödül dagitacakmis dayı ona güldüm ?? sen de gül
Ali gelmiş mi bu knkaEvet arkadaşlar 9 maç yaptım kalan maçlar SS de ki maçlar kazanırsak 4 kişi 27 verelim.son katılım.22.05 gol oldukça yazsanız yeterlidir.bol şans umarım kazanırız
Paylaştığın kupon tuttu muLudogorets maçı 6.5 üst olursa ödül dagitacakmis dayı ona güldüm ?? sen de gül
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!