Geçmiş olsun pala dayı fener 10 dakika geri yemese 2-2 bitebilirmisBu fener tam mal mke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun pala dayı fener 10 dakika geri yemese 2-2 bitebilirmisBu fener tam mal mke
Profil resmi varya mesaj kutusununda yanında. Tıkla ona gizlilik kısmına bas. Aşşağıda size kimler mesaj gönderebilir var onu sadece üyelere yap kaydet açılırBen kapamadım acmayıda bilmiom???
Hıııı bu dediklerini ben mi yapacam????Profil resmi varya mesaj kutusununda yanında. Tıkla ona gizlilik kısmına bas. Aşşağıda size kimler mesaj gönderebilir var onu sadece üyelere yap kaydet açılır
Bu berke tam bir kova. 2-2 dk 80-85 de olsa gelirdi de son 20 dk kala oldu belliydi antepin 3.golu atacagiGeçmiş olsun pala dayı fener 10 dakika geri yemese 2-2 bitebilirmis
Bulamadım?Profil resmi varya mesaj kutusununda yanında. Tıkla ona gizlilik kısmına bas. Aşşağıda size kimler mesaj gönderebilir var onu sadece üyelere yap kaydet açılır
Görselli anlatayımBulamadım?
Bana mı eminmisin???Görselli anlatayım
Bana mı eminmisin???
Aoo?Gizlilik varya orda işte
Biz yan ı göremiyoruzYandan muriç muhsin eydolu Walter wayt dembele hepsi götürmüş?
.Bulamadım?
Ne goturmusuzYandan muriç muhsin eydolu Walter wayt dembele hepsi götürmüş?
Yetiştim miHe yav çek yazsam kabul eder misin
Ajanlarım var???Biz yan ı göremiyoruz
30 mu 40 mı ne?Ne goturmusuz
Anlamadım?
Payfixe giremiyorum dayı şuan. Abim ibanıma para atcak da iban at sen bana. Ben para gelince sana atarım söz. Ne zaman gelir bilmiyorum ama. Gelince atarımYandan muriç muhsin eydolu Walter wayt dembele hepsi götürmüş?
O konu kapandı dahada acma gerek yokPayfixe giremiyorum dayı şuan. Abim ibanıma para atcak da iban at sen bana. Ben para gelince sana atarım söz. Ne zaman gelir bilmiyorum ama. Gelince atarım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!