Akşam a devam edebiliriz rol e telefonu satarsam ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
YAKİNDA.... satarsınAkşam a devam edebiliriz rol e telefonu satarsam ??
Yapacak birşey yokBen gibi S3 miniyle buraya girersiniz satarsan
ŞapkanıYAKİNDA.... satarsın
Satmadan maçları bana yaz sana payfix te bırakırım. Parayı bana atarsin ben senin adına oynarımAkşam a devam edebiliriz rol e telefonu satarsam ??
Telefonu satmadan para nerden bulacazSatmadan maçları bana yaz sana payfix te bırakırım. Parayı bana atarsin ben senin adına oynarım
City 3.5 üst. Bayern 3.5 üst. Den haag 3.5 üst. 3 maça bas yatarsa paranı ben vercemSatmadan maçları bana yaz sana payfix te bırakırım. Parayı bana atarsin ben senin adına oynarım
Para yok 10 lira Verde basayimCity 3.5 üst. Bayern 3.5 üst. Den haag 3.5 üst. 3 maça bas yatarsa paranı ben vercem
Satinca telefonsuz kalacansinya o bakimdan demiştimTelefonu satmadan para nerden bulacaz
Para yok ki mke Denge freebet eklese 100 yapıp çekecem de hala eklemedi bi o kaldı elimde. Onu bekliyorumPara yok 10 lira Verde basayim
Gözün aydın@Rooster konu kilit reis wonnn oldu ????
ne golü gizli rolmü var hiç söylemiyondaGolllllllllll gol gol gol gol ???????
Yav yok yav canım sıkıldı yazam dedim ???ne golü gizli rolmü var hiç söylemiyonda
Eş bikul hakıl kelp ???Gözün aydın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!