+7 ler nerdeEvet arkadaşlar 9 maç yaptım kalan maçlar SS de ki maçlar kazanırsak 4 kişi 27 verelim.son katılım.22.05 gol oldukça yazsanız yeterlidir.bol şans umarım kazanırız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
+7 ler nerdeEvet arkadaşlar 9 maç yaptım kalan maçlar SS de ki maçlar kazanırsak 4 kişi 27 verelim.son katılım.22.05 gol oldukça yazsanız yeterlidir.bol şans umarım kazanırız
Evet umarım onlar da gelir@eydolu4731 3 maç kaldi
Len sana para konusu acan oldumu ağzımı actım mı para senin bana ne ne yaparsan kime verirsen verLa olm yeminle sizi anlamiyom sanki yazdinizda atmadim mk bu konu da sadece bi kisi beni elestirebilir oda alponzo12 yeni aklıma geldi o gun o yazmıştı arada kaynadı unuttum onu kurusda kalmadi zaten kina yakin mk
Ben eleştiriyorum şimdi 8 k yi batırmak ne knk ???La olm yeminle sizi anlamiyom sanki yazdinizda atmadim mk bu konu da sadece bi kisi beni elestirebilir oda alponzo12 yeni aklıma geldi o gun o yazmıştı arada kaynadı unuttum onu kurusda kalmadi zaten kina yakin mk
Yoo gelip yazaydin allam ya8 k yerken benim payfix yokmuydu sende ??
Bu gelsin de sonra bakarız 7 lere+7 ler nerde
Bol şanslar rasgeleEvet arkadaşlar 9 maç yaptım kalan maçlar SS de ki maçlar kazanırsak 4 kişi 27 verelim.son katılım.22.05 gol oldukça yazsanız yeterlidir.bol şans umarım kazanırız
Ben ne bilem mk 8 k vurmussun çalışıyordum görmedim bile daha yeni öğrendimYoo gelip yazaydin allam ya
Kredi kartı limitim var da ascariyi verdim belki acilir diye açılmadı anasını siktigim karti borcun tamamını vermem gerekmiş oda 4800 suan +2000 deBen eleştiriyorum şimdi 8 k yi batırmak ne knk ???
La olm yeminle sizi anlamiyom sanki yazdinizda atmadim mk bu konu da sadece bi kisi beni elestirebilir oda alponzo12 yeni aklıma geldi o gun o yazmıştı arada kaynadı unuttum onu kurusda kalmadi zaten kina yakin mk
?? maçlar başlamadı knk
Yok@kadircan4747 payifx arızan düzeldi mi
Ne payfixler var bi bilsen???@kadircan4747 payfix arızan düzeldi mi
Ne payfixler var bi bilsen???
Düzelsede düzelmesede ??Nasip işte belki bi gün düzelir inşallahh
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!