Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #eydolu4731 / 4 Kişi 27 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
La olm yeminle sizi anlamiyom sanki yazdinizda atmadim mk bu konu da sadece bi kisi beni elestirebilir oda alponzo12 yeni aklıma geldi o gun o yazmıştı arada kaynadı unuttum onu kurusda kalmadi zaten kina yakin mk
Len sana para konusu acan oldumu ağzımı actım mı para senin bana ne ne yaparsan kime verirsen ver

Alponzo12

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
La olm yeminle sizi anlamiyom sanki yazdinizda atmadim mk bu konu da sadece bi kisi beni elestirebilir oda alponzo12 yeni aklıma geldi o gun o yazmıştı arada kaynadı unuttum onu kurusda kalmadi zaten kina yakin mk
Ben eleştiriyorum şimdi 8 k yi batırmak ne knk ???

maldives

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Sen benden büyük kumarbazsın yalnız bunu anladım düşündüm de ben tek kalemde en fazla 5k sıfırladım Daha yüksek hiç sıfırlamadım çünkü 5k 6k dan sonrası beni tatmin ediyor gidip yiyorum en az yarısını mk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap