samu dayım mikmez miktiysede araya kaynamışındır dayıSamu mikti beni?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
samu dayım mikmez miktiysede araya kaynamışındır dayıSamu mikti beni?
Paran yok ya dunyadan haberin oluo?Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde Afgan mültecinin Suriyeli mülteciyi bıçakladığı iddia edildi.
Yalan degil dogru diger forumda adminken catir cutur dagitimlar yapardim roller yapardim.site icin harcardim ederdim he inanmiyorsaniz admine sorun ben neler dagittim diger yerdeyken iste bi pandemi girdi mahvetti hayatimizi bidaha nakiyte kalmadi dagitimda olmadi forumuda biraktimhe babam he 2 daire 10 maaş
üniversite baralarıda gerilemiş iyice pok oldu sistem500bin yeni işsiz mezun hayırlı oslunParan yok ya dunyadan haberin oluo?
Yesinler birbirlerini suriyeliler afganlar bakalim daha kimler gelcekBağcılar Göztepe Mahallesi'nde Afgan mültecinin Suriyeli mülteciyi bıçakladığı iddia edildi.
Yaw kusura bakma ama bayagi zalakmissinYalan degil dogru diger forumda adminken catir cutur dagitimlar yapardim roller yapardim.site icin harcardim ederdim he inanmiyorsaniz admine sorun ben neler dagittim diger yerdeyken iste bi pandemi girdi mahvetti hayatimizi bidaha nakiyte kalmadi dagitimda olmadi forumuda biraktim
Ben eski ben olsam buralarda da cok kral tanirdi herkes beni ?
3 tane forumda adminligim.vardi zamaninda onun icin cok dagitimlarim.oldu
Beni bu nickle taniyanda vardir elbet bu forumdada ??
Dusenin dostu olmaz dustuk dostumuz bitti
Ama elbet kalkacagiz twitterde bir kisiyi ben yukselttim benim sayemde orda burda twitch yayinlari acip.slotlar.acip.millete.show.yapanimi dersin hey hey kalkisim cok buyuk olcak kanka
İcim dolmuş ????
1 kere dagıtımına denk gelmedım oncesini bilmiyorumda seni bi kişi çıkıpta teyid etmedi onceden boyleydı dıye knk. 2 ayı geçti heralde burdayız o zamandır illaki şansın dönerdi bir kez olsunYalan degil dogru diger forumda adminken catir cutur dagitimlar yapardim roller yapardim.site icin harcardim ederdim he inanmiyorsaniz admine sorun ben neler dagittim diger yerdeyken iste bi pandemi girdi mahvetti hayatimizi bidaha nakiyte kalmadi dagitimda olmadi forumuda biraktim
Ben eski ben olsam buralarda da cok kral tanirdi herkes beni ?
3 tane forumda adminligim.vardi zamaninda onun icin cok dagitimlarim.oldu
Beni bu nickle taniyanda vardir elbet bu forumdada ??
Dusenin dostu olmaz dustuk dostumuz bitti
Ama elbet kalkacagiz twitterde bir kisiyi ben yukselttim benim sayemde orda burda twitch yayinlari acip.slotlar.acip.millete.show.yapanimi dersin hey hey kalkisim cok buyuk olcak kanka
İcim dolmuş ????
Sen meryem kodlu mehmetmisin?Bekle bekle sıra geldi bitmiş
mrb meryem hanımBekle bekle sıra geldi bitmiş
Acabamrb meryem hanım
ACABAA MIIIIIIIIIIIII
YaniACABAA MIIIIIIIIIIIII
Du admine salca olam?ACABAA MIIIIIIIIIIIII
Sahte etkinlik için hazırlık yapıyor dayı içimize sızacak izin vermiyelim ?Sen meryem kodlu mehmetmisin?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!