Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Deneme Bonusu Favexbet 20 TL Freebet (Yatırımsız)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Seçenekler

Haberleri ve teklifleri bana bildir:​

Dahili Mesajlar
HayırEvet
Push Bildirimleri
HayırEvet
Telefon Görüşmesi
HayırEvet
E-posta
HayırEvet
SMS

bari şunları hayırı seçeyimde bana ulaşmasınlar mk

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
mahluklarcomtr'in profil resmi

mahluklarcomtr

Çanakkale'de Afganistan uyruklu şahıs, bir vatandaşın evine girip hırsızlık yaparken mahalleli tarafından yakalandı. Polis merkezine götürülen Afgan'ın resmi evrak kaydı olmadığı ortaya çıktı.

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
    • mahluklarcomtr'in profil resmi

mahluklarcomtr

İstanbul'da ellerinde sopa, zincir ve satır bulunan yabancı uyruklu bir grup, ülkemizde dingonun ahırındaymışçasına kaos ortamı yaratıyor. Türk vatandaşı olayları penceresinden izleyerek kayda alıyor.
      1s

DaMNeD

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
he babam he 2 daire 10 maaş
Yalan degil dogru diger forumda adminken catir cutur dagitimlar yapardim roller yapardim.site icin harcardim ederdim he inanmiyorsaniz admine sorun ben neler dagittim diger yerdeyken iste bi pandemi girdi mahvetti hayatimizi bidaha nakiyte kalmadi dagitimda olmadi forumuda biraktim
Ben eski ben olsam buralarda da cok kral tanirdi herkes beni ?
3 tane forumda adminligim.vardi zamaninda onun icin cok dagitimlarim.oldu
Beni bu nickle taniyanda vardir elbet bu forumdada ??

Dusenin dostu olmaz dustuk dostumuz bitti
Ama elbet kalkacagiz twitterde bir kisiyi ben yukselttim benim sayemde orda burda twitch yayinlari acip.slotlar.acip.millete.show.yapanimi dersin hey hey kalkisim cok buyuk olcak kanka
İcim dolmuş ????

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yalan degil dogru diger forumda adminken catir cutur dagitimlar yapardim roller yapardim.site icin harcardim ederdim he inanmiyorsaniz admine sorun ben neler dagittim diger yerdeyken iste bi pandemi girdi mahvetti hayatimizi bidaha nakiyte kalmadi dagitimda olmadi forumuda biraktim

Ama elbet kalkacagiz twitterde bir kisiyi ben yukselttim benim sayemde orda burda twitch yayinlari acip.slotlar.acip.millete.show.yapanimi dersin hey hey kalkisim cok buyuk olcak kanka
İcim dolmuş ????
Yaw kusura bakma ama bayagi zalakmissin

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

İcim dolmuş ????
1 kere dagıtımına denk gelmedım oncesini bilmiyorumda seni bi kişi çıkıpta teyid etmedi onceden boyleydı dıye knk. 2 ayı geçti heralde burdayız o zamandır illaki şansın dönerdi bir kez olsun

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap