Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ali Koç taraftar beni istemesse giderim demişti Her maç annesine sövüyolar Yarabbi şükür diyoYönetim istifa sesleri klasik..
Bi bakıyorsun böyle yazmışlarGuzel etkinliklerde toplam 4 gol kazandi ?
La yatirim var dur bakim bi ?Bi bakıyorsun böyle yazmışlar
Dodoyazyeter- son etkinlik islemi bonus.
Frebetler gitti bildik ama olmadı
Kardeş dünden beri fener fener diyorsun başında hocası olmayan takım tüm istatistiklerde sana saplayıp hakem hatalarıyla 1 puana razı oluyor sonra derbicik diyorsun az lafının adamı ol arkasında dur kupasızbahçeDerbicikte kazanan yok
Kupasız diyonda fenerin kupası sizden çok ??Kardeş dünden beri fener fener diyorsun başında hocası olmayan takım tüm istatistiklerde sana saplayıp hakem hatalarıyla 1 puana razı oluyor sonra derbicik diyorsun az lafının adamı ol arkasında dur kupasızbahçe
Ne diyor bu dürzü MKE..Kardeş dünden beri fener fener diyorsun başında hocası olmayan takım tüm istatistiklerde sana saplayıp hakem hatalarıyla 1 puana razı oluyor sonra derbicik diyorsun az lafının adamı ol arkasında dur kupasızbahçe
Banmnnnnnnn?Ne diyor bu dürzü MKE..
hayırdır kardeş dürzü felan iş hakarete geelcekse onuda biliriz rahat olNe diyor bu dürzü MKE..
sen sütünü iç gel seni kaile almıyorum abisi hadi bakimKupasız diyonda fenerin kupası sizden çok ??
Sakin hacı kendisi delidir?hayırdır kardeş dürzü felan iş hakarete geelcekse onuda biliriz rahat ol
Bu harbi dürzüymüş @Palaa Haklısın dostsen sütünü iç gel seni kaile almıyorum abisi hadi bakim
Yaş kaç dayısen sütünü iç gel seni kaile almıyorum abisi hadi bakim
yaş 29 da yaşla ne alakası var renktaş herkes hadini bilecek 1 tane marşları olmayan 0 dakıka Beşiktaşa sövüp josef malafatı yiyip oyunun geri kalanında da Beşiktaş bize malafatı vurmasın diye dua ederek geçirip maç sonunda da direklere çıkıp başkanına söven camia haddini bilecekYaş kaç dayı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!