R
Rooster
Ziyaretçi
Listeyi ilk yazan almadı mı?Arkadaşlar dışarıdayım pc başında değilim liste hazırsa çekilişi ve dağıtımı @Rooster müsaitse yapsın tabi uygun olursa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Listeyi ilk yazan almadı mı?Arkadaşlar dışarıdayım pc başında değilim liste hazırsa çekilişi ve dağıtımı @Rooster müsaitse yapsın tabi uygun olursa
liste hazirArkadaşlar dışarıdayım pc başında değilim liste hazırsa çekilişi ve dağıtımı @Rooster müsaitse yapsın tabi uygun olursa
Cenabet İsveçten umudum yoktu ama basardilar?Ferit 25 tl ile çoştu???
Herşey ogün başladı???Cenabet İsveçten umudum yoktu ama basardilar?
O zaman çekiliş yapılabilir ben çekim gelince @Rooster moduma gondericemliste hazir
bol sans yazan 2 kisi var onlarida alayimmiArkadaşlar dışarıdayım pc başında değilim liste hazırsa çekilişi ve dağıtımı @Rooster müsaitse yapsın tabi uygun olursa
Nezaketen bi listeye alın be???O zaman çekiliş yapılabilir ben çekim gelince @Rooster moduma gondericem
Takip eden arkadaşların görüşüne bırakıyorum olur derlerse tamamdırbol sans yazan 2 kisi var onlarida alayimmi
Benide al acıktan 50 tl??@serhat131313 Listeyi atar mısın buraya?
Olmaz?Takip eden arkadaşların görüşüne bırakıyorum olur derlerse tamamdır
listeyi attım takip edenleri aldım@serhat131313 Listeyi atar mısın buraya?
liste brurada sadece bol sans yazanlar alinmadı takip edenleri aldımhayro45
muhsinovi
palaa
apsuvachacha
cesaret
roncatto
İtirazım var takip şartı yoktuliste brurada sadece bol sans yazanlar alinmadı takip edenleri aldım
@ferit1905 takip etmeyen ve bol sans yazan 4 kisi daha var alayimmi yoksa böyle mi kalsin ?İtirazım var takip şartı yoktu
Dogru söylüyor dayıİtirazım var takip şartı yoktu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!