Anamız ağladıLan kazandı yapalım artık şurayı 5 saattir roll yapıyonuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anamız ağladıLan kazandı yapalım artık şurayı 5 saattir roll yapıyonuz
Senin mesaj neden bende gözükmüyor de hele bana ?Lan kazandı yapalım artık şurayı 5 saattir roll yapıyonuz
Ban yedinSenin mesaj neden bende gözükmüyor de hele bana ?
Nasıl gözükmüyor anlamadım ?Senin mesaj neden bende gözükmüyor de hele bana ?
Kızıl gelse jojoda 103 var arizanaya müdahale ederim@fireeozz kanka bence arizona ya kaldık kızıl fark 23 amkk ?
Bende bisey yazdım baktım adama seni seviyorum diye görünüyor admin açıklama bekliyorum bizi ne ile sınıyorsun ??Nasıl gözükmüyor anlamadım ?
SaplaaaaaaaKızıl gelse jojoda 103 var arizanaya müdahale ederim
Esir etti bizi 5 saatir. Burda ????Nasıl gözükmüyor anlamadım ?
Kanka hemen hemen aynı bitiyor zaten nasıl müdahale edecen ?Kızıl gelse jojoda 103 var arizanaya müdahale ederim
Sözün noldiğğğ ?Lan kazandı yapalım artık şurayı 5 saattir roll yapıyonuz
Bide sen daha o parayı çekmedin mi amkk, ?Kızıl gelse jojoda 103 var arizanaya müdahale ederim
Kanka baktım 3.periyotta fark 25 vs olursa ederim yaKanka hemen hemen aynı bitiyor zaten nasıl müdahale edecen ?
Bide çekiliş çıkmazsa sıkıntı amkk ?*** sikildik ya tutsun şu
5 hesaptan oynadım dedim ya 5x66 geldi bide 5x55 daha geldi ama dağıttım sergene vs çok desteği oldu bana sözüm vardı tuttum onaBide sen daha o parayı çekmedin mi amkk, ?
Bence o cepte ya ama arizona yener fav eşek değil yaKanka baktım 3.periyotta fark 25 vs olursa ederim ya
hahahah ??Bende bisey yazdım baktım adama seni seviyorum diye görünüyor admin açıklama bekliyorum bizi ne ile sınıyorsun ??
Fırat'ın içinden geçerimBide çekiliş çıkmazsa sıkıntı amkk ?
He anladım kanka5 hesaptan oynadım dedim ya 5x66 geldi bide 5x55 daha geldi ama dağıttım sergene vs çok desteği oldu bana sözüm vardı tuttum ona
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!