R
Rooster
Ziyaretçi
Unuttuk ? Bu saatten sonra maç yok çöp olmasın yarın yaparız?Sözün noldiğğğ ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Unuttuk ? Bu saatten sonra maç yok çöp olmasın yarın yaparız?Sözün noldiğğğ ?
İyi yapmışsın Sergen adamdır5 hesaptan oynadım dedim ya 5x66 geldi bide 5x55 daha geldi ama dağıttım sergene vs çok desteği oldu bana sözüm vardı tuttum ona
??Unuttuk ? Bu saatten sonra maç yok çöp olmasın yarın yaparız?
Siz hayırdır cevap yazmiyonuz bana Muro ?hahahah ??
Bana bi ara 2 tl lazımdı 600 e ayakkabı alicaktim yoktu yeminle hiç tanımıyordu benide özele yazdı iban at dedi e bizde 2 tl kıymetsiz yaptığı hareket çok fazla hoşuma gitti 300 attım ilk kazanınca arada o arada ben atariz bugün de 100 attım saolsun emegi gecti banaİyi yapmışsın Sergen adamdır
Yaw @Rooster bu bana yürüyor medet değilim la ben git başımdanFırat'ın içinden geçerim
Vayyy be helal olsun bizim attiklarimiz hep nankör çıkıyor mke ?Bana bi ara 2 tl lazımdı 600 e ayakkabı alicaktim yoktu yeminle hiç tanımıyordu benide özele yazdı iban at dedi e bizde 2 tl kıymetsiz yaptığı hareket çok fazla hoşuma gitti 300 attım ilk kazanınca arada o arada ben atariz bugün de 100 attım saolsun emegi gecti bana
Ozana az önce 30 attım adam 50 geri atmış bana karşılıksız verdim ama demekki bize kıymet veriyor adamlar ki onlara az çok tanırım bilirim para alışverişi yapmam onlarla kesinlikle keyfi atarlar ama profesör gibi değil adam benim yazdigimi cevaplamıyor laleVayyy be helal olsun bizim attiklarimiz hep nankör çıkıyor mke ?
Öyle knk öyle maalesefOzana az önce 30 attım adam 50 geri atmış bana karşılıksız verdim ama demekki bize kıymet veriyor adamlar ki onlara az çok tanırım bilirim para alışverişi yapmam onlarla kesinlikle keyfi atarlar ama profesör gibi değil adam benim yazdigimi cevaplamıyor lale
Bana da yazmıyor küs mü ne ?Siz hayırdır cevap yazmiyonuz bana Muro ?
???Yaw @Rooster bu bana yürüyor medet değilim la ben git başımdan
muronun kulağını çekecem yakın da çok simardi ???Bana da yazmıyor küs mü ne ?
Sabah 7.30 a uniye gitcem mkeŞu kupon tutsunda ytk mke 5 saat oldu lannnnn ?????
Ben burdayimMaçlar başladı takip sinerji devam...
@Terv3
@crazyfrok33
@fthclk1998
@Zagor
@vartoli sadettin
@frkn9611
@ferit1987
@EL MATADOR
@kirlielmas
@moses
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!