Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hep kasa basıyorum zatenKasa oyna knka sense kendini sinirlendirme
Kasa bahsinden bahsediyorum broHep kasa basıyorum zaten
Kardeşim şans dönmüyosa zorlama kayıp modundasın
Kasa bahsi ne?Kasa bahsinden bahsediyorum bro
Furkan inat etme biraz mola verHep kasa basıyorum zaten
Daha zorlayamıyorum fatura oldu 450₺Kardeşim şans dönmüyosa zorlama kayıp modundasın
Doğru diyorsun dayı büyük sözü dinlemek lazımfatura bile oldu 450Furkan inat etme biraz mola ver
bu kupon gelmıs
Laf dinle 50 die diom sana?Doğru diyorsun dayı büyük sözü dinlemek lazımfatura bile oldu 450
Biraz rahat oturDaha zorlayamıyorum fatura oldu 450₺
Tamam dayıBiraz rahat otur
Sözmü ?Tamam dayı
Gunde bir mac secip sadece ona oynamak banko gordufun bir mac ister mac onu ister canli yakaladiginb knka budurKasa bahsi ne?
Rol actığını kupon yaptıgını görürsem yeminle silecem seniTamam dayı
Bizde bu şans olduktan sonra zorGunde bir mac secip sadece ona oynamak banko gordufun bir mac ister mac onu ister canli yakaladiginb knka budur
Bi sus akıl verme?Gunde bir mac secip sadece ona oynamak banko gordufun bir mac ister mac onu ister canli yakaladiginb knka budur
dayı şöyle ki tamam dicem ama biliyorsun oynamadan duramayız kanımıza aklımıza işlemiş ama şöyle söz verebilirim tutacam kendimi tutabildiğim kadarRol actığını kupon yaptıgını görürsem yeminle silecem seni
Biraz aklini kullanir san şansla isin olmaz knka ?? canlida bekle yakala ozman sendeBizde bu şans olduktan sonra zor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!