Nie dayi nol di ?Bi sus akıl verme?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nie dayi nol di ?Bi sus akıl verme?
Dostum bir sğre gerçekten oynamayı düşünmüyorum @kadircan4747 dayım seviyor sağ olsun düşünüp beni akılda veriyor kaybetmek istemiyorumBiraz aklini kullanir san şansla isin olmaz knka ?? canlida bekle yakala ozman sende
Bilmediğin şeyler varNie dayi nol di ?
Ben de senin icin diyorum bro zatenm ama kafana gore biraz mola ver yine sen kafan dagilsin daha iyii senin ixinDostum bir sğre gerçekten oynamayı düşünmüyorum @kadircan4747 dayım seviyor sağ olsun düşünüp beni akılda veriyor kaybetmek istemiyorum
Şuan ki halimi @kadircan4747 dayım biliyor düşünüyor da şimdi değer veriyor Allah razı olsun öz abimden farkı yok cidden benim için benimde onu şuan dinlemem gerek ben çünkü biraz hatta baya saçma sapan hareket ediyorumBen de senin icin diyorum bro zatenm ama kafana gore biraz mola ver yine sen kafan dagilsin daha iyii senin ixin
Ha şunu bileydinŞuan ki halimi @kadircan4747 dayım biliyor düşünüyor da şimdi değer veriyor Allah razı olsun öz abimden farkı yok cidden benim için benimde onu şuan dinlemem gerek ben çünkü biraz hatta baya saçma sapan hareket ediyorum
Aynen knka tecrübe li adam var dir bildigi vir seyler buyuk sozu dinle bosver birazda ara ver kafan acilsin zararini alirsn bi sekil guzel bi zaman da ins )Şuan ki halimi @kadircan4747 dayım biliyor düşünüyor da şimdi değer veriyor Allah razı olsun öz abimden farkı yok cidden benim için benimde onu şuan dinlemem gerek ben çünkü biraz hatta baya saçma sapan hareket ediyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!