Savaş bende de var ama kod yok durum yokValla sana nasıl verdiysem numara bende öyle kayıtlı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Savaş bende de var ama kod yok durum yokValla sana nasıl verdiysem numara bende öyle kayıtlı
Bilmiyorum arkadas onun numarayi verdi 20:00'den beri durum falan yapmadiAynen savaş durum yok
Durduk yere 300 miktirdi beni parayi cikatmam lazimcukkadan haber ver
Çıkartalım canim@kadircan4747 Tunus maçından 37 çıkarman lazım acil
Betperin şeyiyle yaptım kanka ilk mac dahacukkadan haber ver
40 iyidirKomisyon yok 40 geliyor zaten hahshshah
Aynen yapmadı dostum barış ve diğeri yaptı ama savaş yapmadiBilmiyorum arkadas onun numarayi verdi 20:00'den beri durum falan yapmadi
Yaprak cikarÇıkartalım canim
dayı 300ün 150sini bana ataydın akşama 500 dönerdim sana (%100 garantili) İroni yapıyom burda bazı arkadaşlar varya hemen katlıyım atıyım diyenlerDurduk yere 300 miktirdi beni parayi cikatmam lazim
Necdet sali gunu benden iban istedi hala para atacak@necdet35 hani bizim sevdamız
Dayı sponsor ol hadi bak ol benim canımı sıkmaYaprak cikar
Usta valla bende durumu var ki alıyorum bilmiyiyoeum twiterde öyle yazanlarda varBilmiyorum arkadas onun numarayi verdi 20:00'den beri durum falan yapmadi
Dayı o çoktan parayı bitirmiştir Sitelerden insiyatif istiyodurNecdet sali gunu benden iban istedi hala para atacak
Once 300 sicam sonraDayı sponsor ol hadi bak ol benim canımı sıkma
Kanka maçı izledinmi ya zoruma gitti mkdayı 300ün 150sini bana ataydın akşama 500 dönerdim sana (%100 garantili) İroni yapıyom burda bazı arkadaşlar varya hemen katlıyım atıyım diyenler
Necdet aramıza elbet düşer dayı sknti yok burası kurtlar sofrasıNecdet sali gunu benden iban istedi hala para atacak
Hep aynı senaryoOnce 300 sicam sonra
Ya bosv3r onu sonra öderiz adamın aylık kazancını söyledin az önce çerez parasidir o onaOnce 300 sicam sonra
İzledim kızların hatası yüzünden gitti yoksa gelmemesi imkansız gibiydi 3 sayı bizim hatamızKanka maçı izledinmi ya zoruma gitti mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!