Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben dün adamla tartışırken cogu kişi yalamaya başladı herkesi bir tutmuyorum herkesin harcı değil 750 dağıtmak dayıAyy cokkk guldum
@necdet35 kardeş şuan forumu seyrediyor 10 kişi 50 yi kimlere versem diye düşünüyor benden demesiAyy cokkk guldum
Benim tanidigim necdet sozunu yemez ama 500 abarti geldi@necdet35 kardeş şuan forumu seyrediyor 10 kişi 50 yi kimlere versem diye düşünüyor benden demesi
15 kişi 50 dedi dayı 750 dagıtcakmışBenim tanidigim necdet sozunu yemez ama 500 abarti geldi
4k falan kazanmış neden abartı olsun. Muscelebet belki çekimi göndermiştirBenim tanidigim necdet sozunu yemez ama 500 abarti geldi
Kolay kolay sozu yemez ama var bi se15 kişi 50 dedi dayı 750 dagıtcakmış
50 yokmu ya kumarim tuttu akşam akşamKolay kolay sozu yemez ama var bi se
dağıtmaz para falan dayı çoktan para bitmiştir gör bak D:Kolay kolay sozu yemez ama var bi se
aranıyon he50 yokmu ya kumarim tuttu akşam akşam
Yaw bi git50 yokmu ya kumarim tuttu akşam akşam
Ne 15i@James senin 15 geldi mi?
4k para kazansam ben dağıtmam o kadar miktar çok para değil 4k4k falan kazanmış neden abartı olsun. Muscelebet belki çekimi göndermiştir
Krizim diyecektin sanırım50 yokmu ya kumarim tuttu akşam akşam
Senin 15 geldimi la o kisidenZiraat aradı pzt. Kadar 100 yatır yasal takibe alırım diyor bide off ***
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!